Monday, September 16, 2013

Cinta H to the H..


Salam..hye..hello..lame gile aku menyepi kan..tiber tiber muncul dengan kisah cinta..hoho..aku berblog dulu pon sebab cinta..n hilang mud tok berblog pon sebab cinta..n now nak bangun balik sebab CINTA..boleh??boleh kan aje la ye..kalau menyampah tak payah bace..hoho..

heeuuuu..H to da H..sangat unik la aku rase..pernah ke korang expect yg korang akan bercinta dengan sumeone yg same name..aku sendiri pon tak pernah expect..Muhammad Hanis and Nor Hanis akan bercinta..thanks to those yg telah kenal kan aku ngan dye..also thanks to anda, anda, and anda yg dah lepas kan dye..kalau tak aku pon tak kenal dye..hohoho..aku rase ramai gegul yg frust menonggeng kot sebab tak dapat dye..erkkk..krik krik..(ayat nak gempak je)..bajet BF awak toh Aaron Aziz..

psstt..nie lah cinta hati,pengarang jantung,intan payung,kawan gaduh aku..hehe..daaaa..

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah berbunga2..

moga kekal ke akhir hayat =)

Muhammad Hanisz said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

<3

dwaty said...

ohh... nama dia Muhammad Hanis rupanya... akk ingat itu combine nama anis ngn pakwe... :)

p/s: semoga jodoh berkekalan hingga ke next step...

LadyBird said...

cepat2 kawin yer dik ;)

ct kektus said...

wiwiiitttt. :)

moga hingga ke jinjang pelamin kak. :)

Sobri Yaacob said...

lama x singgah ke blog ni..
terkejut jugal..lelaki ni pernah stdu di politeknik sberang perai ke>?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...