Wednesday, January 25, 2012

Gathering Blogger Perak...Teluk Batik

        Salam..iii..agak terlalu lame okek aku tak menghupdate blog..paling lame la nie..huuuu..ade tak yang rindu??ade ke ade ke..(perasan la kao)..okek..entry nie pon..saje na cite ape aku wat mase CNY ritoh..okek..

Mase CNY haritoh..buat pertama kali nye..aku mengejoinkan diri dalam gathering blogger perak kat Teluk Batik..before nie..hasrat toh ade..tapi selalu tertunda..macam buka puasa rumah anak yatim kat tepeng..dah nak pg..last last min..tak jadi..ape nak buat..kekangan kan..

hurrrmmm..ape yang boleh aku describe kan pasal gath nie..describe panjang sangat..so aku conclude je la"best rupenye gath nie"..haaa..best okek..cume mula mula..mesti lah malu kan..kalau tak malu toh..tak tau na cakap ape la kan..aku pergi berempat ritoh..pai kan si Amal cakap "sembang empat orang jeke.."..ala ala perli gitu..sedikit terasa disitu..weee..

pica pica mase gath..layan lah korang okek
antara yang hadir..ade lagi nie..

makan..(sila jeles okek..)

dengan gigih nye hidup kan api..huuuu..Jeton..Penyu..Amal..

candidddd...

jalan yukkkkk...

jejaka jejaka tampan BP..

yuna yuni..oh bulan..ehee..tak tak..ohzila..

akak kawasan..heee..cik reena..

cik yana..besday gul...VC bawah nie ditujukan buat beliau..selamat menonton..

                
p/s:okek dah..bereh satu entry..wa mau sambung wat keje..

29 comments:

Cikpuan rara said...

best nya.mana pic tuan tanah ni?

anismelon said...

bestttt..t join erk..huuu...aaaa..cecarik..ade lam nie..huuuu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

nape xnmpk pic anis ni??hihi..

alamk,xjoinpon..segan..huhu

anismelon said...

adelah..acecarik..ade..kat lam pic reramai n kat pantai..pic anis xbnyk..segan punye pasal..

anis pon segan gak mule toh..pestime join..dok sembang ngan kwn je..last baru okek skit..tp still memalu..len kali jom la join..:)

Bulan Syurga Firdausi said...

oooooooooo hehehe
p/s anis doakn syrul dpt smbung pjj mac ni tgu result dpt ke x je ni hehehe kucing hitam semua yup hitam tu menawan mcm syrul la ;)

akuamir said...

aiyo... best laaa.. :D

Nur Intan Syafinaz said...

mahu join lagik la pasni!!hehe..
BP best!!

Ruzzezanie said...

pasni join lagi tau syg!

Cik Reena Tan said...

wott wott~ gambo kakak kawasan hade! i LIKE! thanx dear sbb join... aktifkan dirimu mengejoin lagi hokeh. :)

incik hijau said...

1st time jumpa hanis...ramah orang nya...hahahah

Bobo said...

bestnye jumpa blogger :)

Mohd Isa said...

awesome, hehe...thanks for join...:)

sergeant keroro said...

jeles, nampak best!!

A'IM said...

pasni join sila g mandi ye..hoho

anismelon said...

@ a'im..kalo wat kat umah intan..then pg hot spring leh la mandi..weee..toilet dye xde la mcm na beli tiket ombak rindu..weee..

A'IM said...

haha.. ada komen guna nama anis tak kat blog?

Ros Anisza said...

lepas ni join la lagi....lu tak jumpa adik kawasan ipoh lagi ni!!!!

[sutera kasih] said...

wahhhh syoknya dorg gathering..jeles2

msredcheesecake said...

Gathering mesti sonok, kalau jumpa kawan baru lagi best....

capt. keon alhan said...

mcm syok je gath ni...huhuh

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ramainya~ tak pening ke pengacara majlis handle diorng ni..

erah zuhairah said...

folloe me..hehe

sha my heart said...

wah, bestnya.. =)

Ain Dzaya said...

waa..bezznyerr..jelez! kat teluk batik ea? sampai aty pegi ta jemput ain pun kan...hurrm...


Apa petanda dia jodoh kita? ♥

cart kartika said...

wow mcm best je^^

seronok kan kalau dapat benda free dalam hidup ni ^__^

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/02/benda-free-dalam-hidup.html

cweet pinky said...

hai2 jom folow sayerr ~ kiki~
http://dariilhamkehati.blogspot.com

cinnamon.com said...

lama tak kunjung sini,dah lain rumahnya..

muda2 semuanya..

ctk said...

wah...besnyerrr dpt jupe blogger...ensem2 blogger perak ni ye...hehee

fadilpenyu said...

hai anis. haha. abam baru nak komen sini. lama tak jumpa anis.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...