Wednesday, October 31, 2012

Barakallah Till Jannah..

Salam..Aku Terima Nikahnya...tiber tiber kan..dah la lame tak hupdate tiber tiber nak Aku Terima Nikahnya..huuu

bukan nak review cerita Aku Terima Nikahnya ke hape..bukan..tengok pon tak..lagi pon itu Aku Terima Nikahnya yang tak sah..nie yang sah punye..hari Ahad 29/10/2012 kire hari bersejarah lah buat family aku..sebab buat pertama kali nya ayah aku dapat menantu..huuuu..(kecoh kan..yela first time and harapan ayah aku kot..)huuuu..tapi nikah je dulu..kenduri nye bulan Disember nanti..

kenape nikah dulu..kalo tak ayah aku mintak seminggu sebelum kenduri nak wat akad nikah..sbb takut kelam kabut buat hari kenduri..tapi dah belah perempuan cakap buat raya haji pun ok..lagi pun bulan baik kan..semua bulan pun baik..

jom cuci mate...heeeee











haaaa..nie lah ma SIL..huuuu..may Allah bless both of u..barakallah till jannah..amin.. :)

eh jap...last but not least..
Allah telah makbulkan doa ayah aku kat jabal rahmah..ayah aku pun panjat same okek jabal rahmah nie hari toh..tak kan kot ayah aku nak doa kan tok ayah aku bertemu jodoh kali ketige kan..huuuu..(joking..heee)..nie tempat pertemuan Adam dan Hawa..tempat makbul doa bertemu jodoh..so kalo anda rasa macam berat sangat jodoh toh..keliru dengan jodoh..atau terlalu syok sangat permainkan orang..andai kate ade duit lebih..mintak lah pertujuk kat sini..Allah tak pernah menzalimi hambaNya melainkan hamba sendiri yang nak zalim kan diri sendiri..

p/s:huuuu..Love After Marriage..

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah..alhamdulillah..yui ingtkan anis tadi..hihi..cntik sil..

Knor said...

assalamualaikum..lamanya ..:)

hai ingatkan tuan blog tadi...tahniah..sepadan sgt..moga jodoh berkekalan..

dwaty said...

ALhamdulillah dapat menantu... mesti ayah anis doa tuk anis sekali kan???? hehehehe

ct kektus said...

akak bila ? nanti jemput lah kite. hehee

nur anis said...

selamat pengantin baru buat pengantin..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...