Tuesday, January 1, 2013

Bantal Felt..For Newborn..

salam..agak lame tak menghupdate kan..huuuu..pai kan ade la yang menegur..huuu..secara tak langsung aku tau la aku ade silent reader..yedak..ngeee..(perahsantan jap..)..

rini nak hupdate pasal nie je..craft aku yang seterus nye..baru baru nie wife kawan sejawat aku selamat melahirkan..so nak pg melawat tatau nak bawak ape..terfikir nak bagi bantal hasil tangan keras aku nie haaa..nie baby nye..
comey kan..pic blur blur sikit..yang pasti bambam..mcm haku..name baby nie Adriana Norailiz..

hok nie la hasil kerja keras oleh tangan keras aku..nak buat tok anak sedara..lambat lg kot..abg aku baru je kawin..tak hebat macam Farid Kamil n Diana Danielle..huuu.. :p

"baby cumel..harap baby cumel suke la hasil kerja keras oleh tangan keras kakak nie..kakak??errkkk..kakak ke..kakaka..auntie lah.."

nie pulak antara yg aku tak hupdate lagi..orang nak aku buat kan jela kan..huuu
casing angry bird

brooch..

dalam proses bantal couple..order dari kawan aku..fiber nye sudah abis..kene beli dulu baru akan diteruskan proses bantal membantal..

p/s:kalau aku buat contest/GA hadiah nye barang barang craft agak agak ade tak yg na join..huuu..adiah bantal ke..casing ke..hp strap ke..ape ape jela yg dari felt nie..ngeee..pssssstt..kalau ade yg teringin nak order pm pm la ye..

3 comments:

ct kektus said...

nanti kite ada anak, kite nak bantal. kihkuhkih *tapi lammbaattt lagi baru ada anak. haha :D

Knor said...

cantik hasil tgn anis..tunjuk ajar boleh..

Nazirah Arisah said...

akak.. kat mane akak order kain felt skali dgn butang + laen2 tu ek? boleh share x?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...