Wednesday, November 28, 2012

Homemade Choc..Kak Nazira B2B..

Salam..sihat sume..huuu..hari nie nak tunjuk nie je..order dari kakak sorang nie kawan kepada kawan aku..door gift tok wedding dye pada 8/12/2012 nanti..memandangkan aku pon tengah buat lollipop tok wedding abg aku 9/12/2012 aku amik lah order akak toh..lagian akak toh duduk dekat dekat aku je..toh berani amik order..huuuu..kalau jauh jauh takut rosak..tak berani amik risk..

akak nie request bentuk bunga rose and daun..tema wedd dye nanti warna hijau n putih..so aku buat ikut yg dye req la eh..tak kan nak buat ikut suka limpa aku pulak kan..huhu..jom layan..

daun..

bunga rose..

akak nie order 400box..dalam satu box aku isi dua pcs..so aku kene siap kan 400pcs daun..400pcs rose..total semua 800pcs..banyak ooo..huuuu

love lollipop..

hok nie abg aku punye..aku buat 200pcs je untuk budak budak..okek la nie kan dari tak de..huuuu..

p/s:penat ooohhh buat sume nie..tapi nak sampai kan hajat orang ku gagah kan jugak..dapat la jugak aku side income..lagi untung dari menjait..huuu.. :p

15 comments:

Hanis Syazana said...

Wahh.. best nyaaa :)

Knor said...

dah buat bisnes dah adik kita ni..thumb up:)

iman soffea anak kak ni terliur tgok..nak sikit katanya boleh ke?

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,brape anis amik ni?kot2 leh tempah nanti..besh2.

zila manaf said...

wahhhh

ct kektus said...

akak post lah kat kite sebarang dua. hikhik


ni akak guna chic biasa ke?

Anonymous said...

rajennyeeeeeeeeeeee hai...



- saper ni? sayalah dari blog si uchi...maaf mls nk sign in ~

nur anis said...

waaaa....comel sangat yang love tu...

Nur Syafiqah said...

uish sedapnya :)

jemput join :)
http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html

cart kartika said...

cumilnya.... =)

salam anis.. lme xsinggah sni.. kalau smpat jemput join GA =)

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca.html

wAnIe said...

nampak sedap dan comell sgt..bestnya pandai buat benda camni..camne nk tempah?;)

wAnIe said...

nampak sedap dan comell sgt..bestnya pandai buat benda camni..camne nk tempah?;)

wAnIe said...

nampak sedap dan comell sgt..bestnya pandai buat benda camni..camne nk tempah?;)

wAnIe said...

nampak sedap dan comell sgt..bestnya pandai buat benda camni..camne nk tempah?;)

wAnIe said...

nampak sedap dan comell sgt..bestnya pandai buat benda camni..camne nk tempah?;)

wAnIe said...

nampak sedap dan comell sgt..bestnya pandai buat benda camni..camne nk tempah?;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...