Thursday, February 24, 2011

life baru aku....

huuu...entry aku kali nie na story sal aku nye life baru kot kat tempat baru..huuu..xde mase na update blog..tambah tambah blog lame kene virus lak..lagi la aku malas...huuuu

okek..sedar xsedar..da na masuk dua bulan aku nie jadi va..huuuu..hurm aku dipost kan ke daerah Perak Tengah..Seri Iskandar..huuu..mule aku dapat tau aku kene posting kat cnie..sa na nages sangat sangat..tempat aku xbiase la pulak..

kebetulan aku kat cinie tinggal ngan dak Uitm Perak(Seri Iskandar)..deorg wat degree..dah la wat degree..degree in account pulak..aku rase betul betul tercabar..rase macam rendah diri gile dok ngan deorg..life aku jadi terbantut seminggu..life aku jadi cam g kije..then balik kije dok lam bilik..na mandi karang baru kuar..kelakar je kan..pai aku fikir fikir na lari je dari umah nie..heeee..

tp lame lame aku mule sesuaikan diri..deorg nie okek okek actually..aku just segan je..bile dah okek baru la aku selalu join deorg..da okek pon aku tetap balik every week..na pulak la aku melangut kat Seri nie..deorg nie prihatin gak la kan even aku nie cam na xnak cakap ngan deorg..bukan aku sombong..just take time la na beramah mesre..heee

sebab pe aku cakap deorg prihatin tau..sebab last week kan Selasa cuti..Maulidur Rasul..Rabu lak aku kene pgi kursus openoffice kat epo..heee..so kemalasa melanda..aku balik Seri pagi Isnin..then petang aku balik Tapah balik..esoknye aku gerak ke epo dari Tapah..then bile da abis kursus toh aku balik Tapah balik..huuu..rajin xbertempat...malam toh aku dapat msg dari Mira..one of ma ausmate la..

mira:Anis mane kaw??asal xblk?sakit kew??
daku:aku kat umah la..td aku kursus..esok aku balik..hehe..sowi xgtau..

esok toh aku balik...deorg sume.."anis dah balik..."..
mlm toh kteorg sembang sembang..Cha..ausmate aku yg lg sorg nie lak cakap..

"keteorg ingat kao dah lari..aku suruh mira tengok bilik kao ade barang lagi ke x..ingat ke kao merajuk ngan keteorg ke.."
hehehe..aku hanya mampu tersenyum and tergelak sudah..weeee

hurm..selame dekat sebulan lebih aku jadi va nie..banyak la gak benda baru yg aku belajar and perlu sangat sangat belajar..esp bahagian klinik..huuuu..sebab pe..staf kat opis suke sangat tinggalkan aku..x sorg sorg..dengan kerani..aku mane la tawu lg ubat ape na bg kat kucing..arnab..name pon baru...so aku harap aku xditinggalkan sorg sorg terlalu kerap..aku bukan ape..aku takot mati kucing kucing kat Seri Iskandar nie aku keje kan nanti..huuuu

2 comments:

Lina Lina said...
This comment has been removed by the author.
Lina Lina said...

jejak saya linafadzlina92.blogspot

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...