Monday, July 30, 2012

umrah dalam kenangan..rinduuu..



Sedar tak sedar..dah hari ke10 umat islam berpuasa..pejam celik pejam celik lagi..raya..hehe..itu yang ditunggu tunggu pon..ngeee

haritoh dok belek belek FB..ternampak kat News Feed pic Heliza menunaikan umrah lagi bersama keluarga..huuuu..sumpah aku rindu..rindu kan rumah Allah itu..rindu nak beribadat kat sana..mengahdap kaabah..sangat rindu..kat sana semua berlumba lumba untuk beribadat..tak kira kaum..mazhab..yang disembah tetap Allah yang satu..

jom tengok pic pic Heliza..










gambar gambar kenangan kat Mekah...klik klik la video nie..


p/s:Haritoh kan kiteorg pergi umrah melaui
Tiram Travel..mak aku cakap tahun depan Tiram Travel bagi harga 4k sumting..yg pasti lagi murah lah..wallahualam..huuuu..terus aku cakap..ayah..jom pegi lagi..huuuu..rinduuuu...

12 comments:

Aishah Jahirah said...

seronok baca kisah org yg dah pergi...sekali pergi rasa rindu nk pergi lg,ramai yg ckp mc tu.

cik najihah said...

teringin sgt nk pegi..untung akak da dapat pegi

Bro Aim said...

g haji jer terus nanti...yes kumpul wit sikit2

che'pi said...

wah... perasaan tu yang best kan...? rindu kt tanah suci.. nak rasa jugak.. InsyaAllah.. tgh kumpl. witwit....

Knor said...

insyaallah adik..

dwaty said...

selagi mampu, sihat pergilah... saya pun teringin... insyaALLAH...

Masz Sidek said...

insya-Allah... semoga impian nak pergi ke rumah Allah tercapai lagi...

sy pun teringin gak pergi... semoga doa2 kita untuk menziarah rumah Allah di perkenankan... AMIN...

dzafira said...

Tak pernah jejak kaki lagi ke sana.. Teringin sangat nak pegi...

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh tgk..moga yui berpeluang p sana gak nanti..

Muhammad Syahrul Firdaus said...

anis...tak sabar nye tnggu akhir tahunn ni yaAllah...doakan syahrul dpt p ye akhir tahun ni tanpa halangan.....

Hanis MY said...

insyaAllah moga ada rezeki Anis lg...

Norwahida abd rahim said...

Assalamualaikum pn, saya nk tanya. Mcmmana pergi dgn pakej Tiram. Ok tak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...