Friday, November 11, 2011

Hubungan Sejenis Boleh Jadi Murtad

Salam semua..sihat ke?heeee..hope semua dalam keadaan sihat lah hendak nye..hurmmm..haritoh aku terajin dengar berita..(wah terajin..nampak sangat kao malas tengok berita kan anis..weeee..abaikan)..haaa..kat berita toh pasal "Hubungan Sejenis Boleh Jadi Murtad"..

isu hubungan sejenis nie dah makin berleluasa kan sekarang nie..biase lah..dunia dah akhir zaman..pada aku lah kan..nie just pendapat aku..pendapat korang aku tak tau la kan..

kekecewaan..
hey hey..aku tak percaya cinta..aku tak percaya..C.I.N.T.A..haaa..nie salah satu punca nye yang aku nampak paling ketara..sebab dah terlalu disakiti dengan cinta yang tak pasti lagi menyakitkan..so beralih lah pada cinta sama jenis yg konon nye lebih memahami..LelakiLelaki..PerempuanPerempuan..

huuuu..nie aku tak tipu..aku sendiri pun macam nie..uppssss..jangan salah anggap..aku bukan lah les..aku dari dulu memang ginie okies..aku ade bf ke..tak da ke..aku tetap akan msg dengan kawan perempuan yang rapat dengan aku..bunyi macam peliks..tapi benar..kekecewaan tak menjadi tiket tok aku menukar akidah..aku geli kot..hohoho..

aku selalu pesan kat kawan kawan aku yang suke sangat main kan perasaan org nie..aku cakap..

"kamoo main kan lah perasaan orang..if one day dye dah tak percaya pada cinta..dye tak percaya pada lelaki/perempuan..dye buat bukan bukan..dye buat hubungan sejenis..dye tak kawin sampai sudah..and so on..kamoo same same lah tanggung dosa dye.."

so untuk kawan kawan yang lain pon same..jangan sebab kite orang lain merana..fikir sebelum buat sesuatu..jangan pentingkan diri sendiri..sebab benda nie pasti akan menghantui diri..

p/s:"kegiatan bertentangan dengan agama membawa seseorang itu kepada murtad"
Mufti Pahang yang cakap..bukan aku pandai pandai ye..tapi pon memang lah ape je yang kite buat bertentangan dengan hukum..berdosa kan..so lu fikir lah sendiri..

11 comments:

tamlegend said...

nabi dah tak ngaku umat...mmg sah murtad la...

Fad said...

minta dijauhkan la anis...

sergeant keroro said...

tak paham camne diorang boleh fikir camtu. -,-

Abg Stalker said...

Err..bahaya ni.bru je nk menjalinkn hubungan dgn Aaron ajis.cancel2!

Bulan Syurga Firdaus said...

mmmmmmm.....

Bro Ahmad said...

hidupkan dah jadikan berpasangan...:) jgn jadi kaum lud

ctk said...

huhuhu...idop cara senang cmni lah...

cinnamon.com said...

tanda-tanda akhir zaman..

ctk said...

mne anis ye..diam lak..hihi..pepOn, cOntest ct da start...jOm la jOin :D

aimie amalina said...

nauzubillah kan =]
emm3
betol2
ade kengkawan sendiri yg terlibat dgn mende ni, pon ckp die terjebak sebab kecewa dgn cinta die dulu
tu jadi pesong terus..

aihhhh

nuyui a.k.a miss YUI said...

teruk manusia cmni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...