Friday, November 25, 2011

Contest: Azam SMART Maal Hijrah 1433H

Salam semua..hurmmm..haku baru balik dari Melaka pulak okies..hoho..busy memanjang..heee..(poyos ok)..okek adik CTK kite nie dah lame ngajak aku join contest dye..tapi sebab aku tak berapa ada masa..lambat sikit lah aku join..haaaa..lagian aku tak berapa nak faham sebenarnye contest nie..so anis jawab ikut kefahaman fizik anis la erk CTK..heee..

okek..sempena maal hijrah yang akan datang nie..aku nak ucapkan Salam Maal Hijrah buat korang korang semua..moga tahun baru nie lebih baik dari tahun sebelum nye..amin..okek Azam Maal Hijrah aku bagi 1433H nie..hurmmm..nak mencari cinta lepas kawin..

ade macam kelakar tak bunyi nye..weee..insyaallah(dengan izin Allah)..sebab ape aku pilih azam nie..sebab..aku dah penat nak bercinta sebelum kawin..sakit kao tahu tak??then aku fikir fikir balik kenapa semua nie terjadi..and aku dapat jawapan..sebab..masa aku bercinta..masa tengah bahagia..aku lupa Dye..lupa mean bukan aku tak ikut perintah Dye..ikut..tapi at da same time aku still melakukan dosa..yang melampaui batas tak pernah lagi lah aku buat..

bukan je lupa pada Dye..lupa pada family..lupa pada kawan kawan..bukan lah tak ingat langsung..itu kejam sangat..tapi ingatan lebih pada si kekasih..tapi bile diduga..makin dekat kan aku dengan Pencipta..baru aku tau indahnye dekat kan diri dengan Allah..baru aku tau seronok sebenarnye habis kan masa dengan family..kazen..and paling penting..Allah sebenarnye rindu nak dengar rintihan hambaNye..

p/s:mudah mudahan azam aku nie tercapai la..dengan izin Allah kan..next year..dengan izin Allah jugak aku akan menunaikan umrah..hope akan ada perubahan lah pada diri aku..tak banyak sikit pun jadi lah..insyaallah..

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

aminn..mudah2 an...

Ana Aishah said...

good! azam yg membangun.
semoga dipermudahkan.. aminn ~

cinnamon.com said...

Aminnn,alhamdulillah..

Bro Ahmad said...

semoga cita cita anis tercapai yea doakan yang terbaik je ^_^

sergeant keroro said...

semoga semuanya tercapai :)

ctk said...

hihihi..thank 4 jOin anis...smOga azammu tercapai...betul lah tu fahaman kamu :DDDD

Abg Stalker said...

mabrookk..:) semoga tercapai ye anis.InsyaAllah.

Bulan Syurga Firdaus said...

amin ya Allah amin :)
salam maal hjrah anis...
anis, syahrul mtk mf andai ad slh n slp.....

Syuxer said...

semoga cita2 kamu ditunaikan dengan izin dari Maha Esa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...