Saturday, December 17, 2011

Header Baru..Header Baru..


haha...actually tak de keje+tak de idea..maka terhasil lah header nie and entry yang tak de manfaat langsung..huuuu..abaikan..rajin bace la repekan..karut marut aku nie yeee..

okek tak header nie??before nie ada orang tegur yang blog aku nie..baju tak berganti..langsir tak bertukar..so sekarang aku cukup cukup duit tok tukar langsir je..baju..nanti nanti lah yup..

aku nak story pasal header aku je..dua ekor binatang toh melon(tembikai) actually..anggap lah khunsa(suke suki aku je kan)..tak tau nak cakap haiwan ke buah..melon bagi melambangkan nick yang aku guna pakai..anismelon..

tulisan pink toh..kalau tak jelas ape yang aku tulis..aku tulis ..COLOURS OF LIFE..tajuk blog aku..kenapa warna pink??sebab aku nie pinkaholic kot..huuu..boleh la dikatakan kebanyakan barang aku pinkare..

tiga warna..hijau..turquoise..purple..melambangkan..colourful..warna warni kehidupan..liku liku..tak dapek nak letak semua warna..nak letak semua warna baik aku buat header pelangi jekan..wee

words bawah toh..just penambah rasa..pelengkap bicara..aku insan biase..tak de yang luar biase..menggunakan ruangan blog aku untuk meluah kan bicara..melahirkan perasaan..mengungkapkan kesukaan..kegeraman..kedukaan..

p/s:okies..sekian..salam..

18 comments:

Eera Shera said...

giler kiut la.. ;)

miss Fyqa said...

comel. kita x reti wat header yg comel. T________T

Ca Cik Duyung said...

comel sangat dua melon tu.. :)

Bro Ahmad said...

tembikai..sedap2 cantik anis.. anis suka makan tembikai ehh?

Bulan Syurga Firdaus said...

waaa comel...eh3 macam tau2 je syrul pn tukar jgk hehehe sbb yg lame tu poblem kn so da tukar :D sile2 jemput tgk n komen ;)

dzafira said...

Cantik sgt........ Kreatif ey Anis ni. :D

Raisya Haris said...

Header yang comel ^^

SoLy SoLicious said...

wow..ceria....comel

aimie amalina said...

weeee
patot ase lainnn je ha
hehehe
somei2! :))

siti kektus said...

haha. tembikai pon ada jantina ea kak. :p


comel lah. lukis sendiri ea? :)

AMEI said...

http://cicimei2.blogspot.com

Abg Stalker said...

hahaha..alahai comel gila header anis! :D cm sweet je semanis tembikai.

sha my heart said...

cute..

tapi better letak saiz 300 je. ni besar, mesti 500 kan? resize balik. tengok blog2 hebat, headernya tak besar. cheers =)

eintan nurfuzie said...

headr baru yek...soo cooll...akak pun nk gperah idea tukar gak la...heheh

eintan nurfuzie said...

akak jeles anis de header baru..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg cute..kretip sggh!!

Cik bunga mawar said...

wah! anis gune software ape buat header tu...cantikkkk!!!

*sambil rasa jeles :)

cart kartika said...

cute la header baru ni anis..

ika tag anis.. jum join skali
http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-you-by-rizwan-ewan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...