Friday, December 23, 2011

Hukum Karma Buat Si Pemain Cinta

i love you..semudah ABC..budak budak pon boleh cakap kan..huuuu..tapi nak melaksanakan itu yang
susah..terutamanya bagi si pemain cinta..playboy..playgirl..plywood..playstation..semua jenis play lah..
gambar tak da kaitan..just showing love..

ape untungnye jadi playboy/playgirl erk??..

ramai girlpren..
ramai orang syg..
bajet market tinggi..
bajet ensem/cantik..
bangga bila perempuan/lelaki menagis sebab dye..
dapat gf/bf yang kaye..leh pau macam macam..

rase bangge sangat bila orang cakap "untung la kao ramai peminat..ramai girlpren..orang ensem..cantik..mulut manis..tak macam aku.."dengan bangganya menjawab.."well..tengok kaki lah"..citttt..

nie dari segi untung lah kan..dari segi rugi/bala..bile one day kao konon konon nye insaf la kan..

"aku dah insaf..aku tak nak lagi main kan perasaan orang..aku nak belajar untuk setia."...............dah setia...sekali gf/bf buat hal..(padan muka)..

ingat balik ape yang kao dah buat..let say dulu kao main kan tak kurang tak lebih sepuluh la..kalau sepuluh sepuluh toh mendoakan..

"kao akan rasa balik ape yang aku rasa.."

..kalau dalam sepuluh toh lima doa nye diterima Allah..so terima jelah dengan senyuman erk..hukum karma kan..langit tak selalu cerah..tak kan selamanya kao nak bergembirakan..belum lagi yang kene simbah asid..sihir..santau bagai kan..

p/s:kalau tak nak disakiti..jangan menyakiti..

15 comments:

nUrUL NaDiA said...

yer..sgt2 sokong...

Abg Stalker said...

untungnya dpt main raba2.hahahah :P

Raisya Haris said...

Tak suka playboy/playgirl! >.<

tamlegend said...

thats why cik tam takut nak selingkuh dengan anis...

iMBobo said...

so?dah berpunye ke blum?hehehe

H.J said...

macam pernah terkena je ni kak anis melon

akuamir said...

pergh2,, serik dah,,haha..

klo sudi terjah la blog saya,, :D

Bulan Syurga Firdausi said...

huhu bgs entry ni anis..
p/s mmm anis p bcuti nk ole2 tau!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tapi kalau suka kawan ngan girl? i mean kawan untuk kenali neutral gadis, adakah dikira playboy?

sha my heart said...

haha, kan dah dapat balasan.. er, kena tak komen ni dgn entri?

nuyui a.k.a miss YUI said...

hukum tu skjp je berlaku..

cinnamon.com said...

dah terkena ke dik anies..

Bulan Syurga Firdausi said...

ziarah anis ye..slmt thn baru anis :)

athirah rosli said...

dats true cik hanis. sye pernah dicurangi. its almost one year to gather myself to b strong. sampai saat ni xde satu pun kata maaf dari die. xpe, tuhan saja mampu membalasnya. ^_^

iMBobo said...

playboy n play girl untung sbb dpt ramai kekasih dan ramai juga musuh hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...