Sunday, August 12, 2012

Tudung Raya..Tudung Raya..

Semalam sehari suntuk kat Ipoh..sementare nak tunggu berbuka kat D'Polo Cafe Lan's Catering dengan bebudak Vet aku pg la shopping ape yg patut..klik klik kalau berminat..hehe..quite okek la tempat dye..tapi crowded gile lah..orang nye..wa cakap lu..bersusun..menu dye..memang banyak..menurut staf kat situ mase aku pegi booked ade lebih 40 menu..menu bertukar setiap hari..yang pasti masakan kampung..semalam idak pulak dan aku kire betul ke menu ade 40 jenis..tapi mmg banyak la..memacam lah ade..aku rase dari buang duit kat hotel iftar kat sini pon okek..RM24.90 bagi dewasa..RM14.90 bagi kanak kanak..free untuk yang bawah 5tahun..masih tak terlambat kot..ade lagi kurang seminggu lagi tok berbuka..:D..tempat solat pon ade..jangan risau..

aku bukan nak story ini pon..selingan je..aku pun bukan nak jual tudung..kalau aku jual raya nanti aku nak pakai ape..yedak..just nak tunjuk tudung tudung yang aku borong je..heee..sekarang kan tudung famous amos tudung yang bawal rose toh kan..haha..aku pon tak ketinggalan beli jugak..

orang ada..aku pun nak ada gak..huuu

meh dekat sikit..
yang last toh tudung bawal biase..biar beribu ribu fesyen tudung yang keluar..bawal yang asal tetap di hati..tak lapuk dek hujan..tak lekang dek panas..wah gitu..tetap menjadi pilihan hati..:D..kalau kat tanjung toh..aku suke beli tudung kat Pasar Raya Ekonomi Yang Yang..pada aku tudung dye okek okek..okek la dari Jalan Tar punye..dari aku belajar poli lagi aku memang suke beli tudung kat situ..kalau nak yang elok sikit..beli yang harga RM20++..okek nie jelah..eh jap jap..tadi beli kan mak aku tudung gak..punye la jenuh nak cari dari Ipoh semalam bawak la ke tanjung..finally..aku pilih gak yg seangkatan aku..

nie harga asal RM45.90..sebab aku ngan kawan beli banyak owner nie bagi la RM43..jadi la dari tak dapat potongan kan..huuu..cantik tudung nie..kalau warna warna yang striking lagi cantik if tudung gini..

p/s:tahun nie kite perbanyak kan tudung raye je tau..baju raye..sikit sikit udah..ade yang masih tercari cari nak pakai tudung ape..nak beli kt mane..pg lah tanjung nie erk..ngeee

8 comments:

Cik bunga mawar said...

comel2 tudung die eyh?

Cik Asma BLuppy said...

amboii.. banyak nya..! sakan noii...

ct kektus said...

wah2. bayak borong kak. kite tak minat pulak pesen bunga ros tuu. hehee :D

che'pi said...

wah raya sakan.... :)

Knor said...

byknya tudung anies,kalah retis..

najihahfara said...

cantiknyaaaa

sesemut said...

dah lama tak dengar nama yang yang. ada lagi kedai tu rupanya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kemain byk ea.. yui tgk tudung kalau kain keras, tak kenan sgt.tp ni tgk cam lembut aje kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...