Thursday, March 17, 2011

owh cik lembu....

eeeuuuwwww....update entry...ngeeeee...hurm na cite sal keje aku rini...rini aku ikut unit ambulatori g wat rawatan...hahaha..poyo..walhal selalu je ikut...tp rini lain sikit..sebab banyak gile lembu yg perlu diberi rawatan...ade 349 ekor tauk...banyak kowt...and ari nie...setelah na masuk 2bulan lebih aku keje..baru ari nie aku dapat kekuatan tok wat bleeding and cucuk vaksin...mule mule takot..tp bile dah berjaya..wah...macam best la pulak..ngeeee...

selalu aku g wat rawatan nie ngan staf office aku and unit rawatan dr HQ Ipoh...yg selalu telibat la kan..en.yusof..en.sulaiman..en.nasir..en.nan..en.hadi..en.tajul..dr HQ en.zam..en.rustam..en.zali..en.dii..uncle vicky..and aku..ade xname pompan aku tulis..xdekan...aku sorg je gul..masuk hutan ke..masuk ladang ke..aku sorg je gul...huuuuu..dah aku sorg je gul..dorg asyik usik aku jela..calon menantu la..anis pembawa semangat la ape lah..hohoho..wat malu haku je..tp aku cam biase la..ape boleh buat.."SENYUM..TAK PERLU KATA APA APA..."..hohoho..ape ape pon aku enjoy keje ngan dorg..jgn tekejut if satu ary nanti aku jd ala ala jantan..hohoho..

mule aku na cucuk vaksin toh..siyus takot gile..even nie bukan 1st time..sebab aku pernah try sekali je..aku cucuk lembu toh cene tau..agak kelakar kot..aku aim sekali tempat na cucuk toh then aku pejam mate terus cucuk..staf staf laki gelak je tengok aku gitu..aku bukan ape..aku ngilu bile na cucuk..rase mcm aku yg kene cucuk..so bile aku pejam mate aku xfikir dah and secara otomatik kuat sebab aku xfikir ape ape dah..mmg perlukan kekuatan and kepantasan kot na cucuk vaksin nie..kalo x kompom kene sepak punye la..cucuk terus tarik syringe..kao xpayah fikir la lembu toh sakit ke hape..kao yg sakit karang kalo makan penyepak lembu toh..ngeeee...pepon aku enjoy ngan keje nie even bukan bidang aku...aku xde pic na upload la..xdan na snap...nanti kalo ade kat en.driver aku masukkan ye...heeee

2 comments:

eintan nurfuzie said...

huhuhu..orite la 2...
tp lembu mmg gans skit...so kang kena lak penyepak free..ehheh

anis h.e.p.i said...

tau xpe kak...kalo na rase cne rase penyepak free berlengah2 la cucuk vaksin kt lembu eh..ngeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...