Saturday, March 26, 2011

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

hehehe..sori ye CIK FARISZ...baru rini berkesempatan na melawat blog anda and menjoinkan blog anis dalam contest anda nie..huuu..org dah ajak and org na tolong promote blog kite kan..layan kan ajeee..heeee..

okek..menurut cik nie..contest nie dibuke tok follower..so..aku kene jd follower dye..done...

then dye suruh buat satu entry bertajuk...macam tajuk entry aku nie la...otw..huuuu...dah publish jap g..pastoh link kan kat dye..done..

lagi lagi..dye suruh pilih catatan/entry kite yg menarik/terbaik yg kite dah buat dalam bulan Mac nie..aku rase rase na pilih dua boleh x..so aku pilih yg nie tok aku..CARA MENDAPATKAN CINTA SEJATI...nie lagi satu..nie entry xpasal pasal..tapi sebab dah ade kawan kawan aku..aku na promote blog dorg sekali ye...kIsah yANG tAK dAPAt dILUpAkAN pAdA zAMan pERseKOLahAN...sile lawat lawat mereke ye kalo rajin la..:p..done

ade lagi nie syarat syarat dye..dye suruh tag 5org kawan..aku xtawu la na tag sape...jap jap..aku tag mereke merke nie yup...


okek..done...as usual...ape ape je yg haku wat xde paksaan erk...aku tag korg tok penuh kan syarat and tolong tolong promote blog korg sekali..weeee..rajin rajin..or punye lebihan mase join la erk..mudah saje...
maklumat lanjut..sini sini..bukan situ la..huuuuu..okek..sile klik                     
          sini....daaaaa




5 comments:

FARISZ@AZ.Com said...

terima kasih sertai =)

anis h.e.p.i said...

same2...heeee..:)

Azza Firza said...

selamat pagi, nice belog, cuteee , brbunga-2 gituuu, thanx lawat belog azza, now, visit ur belog, ada masa, visit mine too ya :D maaf, pagi nie post HOT dan agak tak bertimbang rasa, namun masih baik hati :

Apa Kaitan AzzaFirza dengan BETINA dan BITCH ?

Cik Za said...

hehehe, suka tengok blog nie sebab polkadott ! thanks tau tag tapi belum ada kesempatan nak tengok contest nie. (T.T)

anismelon said...

cik za:uhhhh...ketinggalan ketapi na reply blik...xperasan..thanks yup sbb suke...weeee..welkam..xpe2..t bile ade lg anis tag yg len..huhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...