Tuesday, April 12, 2011

kedai mamak??kenape kedai mamak..

xtau la pica sape nie..pinjam jap ye..terimas..hehehe..
eeeeuuuwwww..kenape kedai mamak??kenape org suke sangat makan kat kedai mamak??especially lelaki..sedap sangat ke??ades..aku bukan xsuke or xboleh langsung..kadang kadang jarang jarang okek la..aku xkisah..tp kalo sokmo..aku pon penat..penat ape??bukan penat ngadap mamak toh..penat kuar duit pon x..sbb xkuar duit pon org belanje..tp penat kuar masuk toilet..perut aku xtahan sangat la kedai mamak..aku balik rumah parents aku..susah sangat na buang air besar..tp kalo aku dok seri..hurm xpayah ubat ubat..kejap kejap toilet..kejap kejap toilet..mamak punye pasal..ades la..

td g mamak ngan bos..aku tengok ade girl sorg nie leh makan kat kedai mamak sorg sorg dye je..huhu..selalu org datang mamak ramai ramai..tok lepak lepak..tp girl nie datang mamak sorg sorg..uish..hati aku berkata.."nie mesti peminta mamak nie..uuupppsss..bukan peminat pekeje kedai mamak toh..peminat makanan mamak toh la..weee

ade org kate suke makan kedai mamak sebab makanan dye bebas pak aji..betul ke??aku pon xtawu betul ke x..ade plak yg ckp roti canai melayu xleh lawan ngn mamak punye roti canai..yg nie betul la kot..entah la..kesimpulannye..hanye mereke dan keluarga mereke je yg tawu...yg aku tawu and ape yg aku na cakap kat mamaktoh.."mamak..perut aku sakit.."ngeeee...

5 comments:

solo molo said...

restoran mamak nie semacam ada tarikan magnet...
asal nampak mamak, mesti kaki bagaikan ditarik-tarik untuk pergi singgah...
hahaha...


ape bakat anda ???
http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

anismelon said...

yeke..tah ke mamak toh da jampi2..toh yg kaki kaki korg tertarik toh..weeee..

sobri yaacob said...

kedai mamak!!!
sekaki sekali pekena.. best gak...:)

anismelon said...

sekali sekala xpe..kalo berkali kali??azab perot namenye..wahaha..;)

ahmad said...

kedai mamak ni servis dia cepat
pelanggan no 1 kedai melayu patut ikut contoh diorang ni,,,siap ada wifi tu,,d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...