Thursday, April 21, 2011

Segmen: Blog Review Pak Cek Biola

malam nie aku merajinkan diri mengejoin segmen blog review pak cek biola nie..huuu..kalo na join klik klik sini yup..pak cek biola....

1)Letak header kat atas ni dalam entri anda dan linkkan ke entri ini..done
2)Follow blog Pak Cek Biola (tiada paksaan)..done
3) Letak tajuk entri "Segmen Blog Review Pak Cek Biola"..done
4)Apakah warna kegemaran anda?...
PINK

5)Jika anda diberi wang tunai sebanyak RM 1 juta,berikan 3 benda utama yang anda akan buat dari duit itu.
kalo la aku diberi wang tunai banyak nie...aku nak...
bawak family aku g Haji..
beli kereta...
rumah besar then bawak mak ayah aku tinggal sekali..weee

***bile lah agak agak nye..***

6) tag 1 kawan anda (kalau lebih lagi bagus) dan pastikan mereka mengetahuinya.
anis xtawu na tag sape dah..sape sape yg bace toh..anda ditag yup..

7)Kalau dah siap,jangan lupa tinggalkan link anda di entri ini..TQ..otw


senang dan mudahkan. Blog review ini akan dikategorikan mengikut warna kegemaran anda.
Tarikh Tamat : Sabtu 23/4/2011 jam 11.59 malam

4 comments:

MiSzy DiaN said...

minat pink tp blog kaler biru turqoise hehee

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

anismelon said...

miszy dian:ade kisah disebalik biru ini..huuuu..dye yg membawa ku ke warna nie..hohoho..

anismelon said...

shahera:tenks singgah..nanti anis singgah blog shira..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...