Saturday, April 30, 2011

pemilihan pemenang 1st contest anis

okek..rini xde menda aku na wat..na wat entry pon rase malas malas..so aku wat la nie before aku gerak ke Kedah  okek..ape benda nie..hurm actually aku dalam proses membuat pemilihan..pemilihan ape??bukan na pilih calon suami..tp pemilihan pemenang..sangat susah lorh mau buat pilihan..santik santik..mmg due date yg aku buat 1/5/2011 kn..sekarang aku dah mule wat pemilihan okek..aku pon da penin..so korg korg tengok tengok la pic pic bawah nie..na lebih jelas sile ke sini..senarai 1st contest Anis..aku ade select gak before nie yg menarik mata aku memandang..then aku tanye pendapat kawan kawan aku mane yg better..so maybe keputusan toh nanti base on pendapat kawan aku la yup..
mereke yg mengejoin contest

6 comments:

ichsan afriadi said...

good luck ==

anismelon said...

hehe..tenks..gud luck kat mereke yg join..:)

Nida said...

good luck buat semua peserta

nohoho =) said...

hai...saye membalas kunjungan...nice blog...saye follow

azie.iya said...

nak adiah ! haha

anismelon said...

sabar yup dik..ngah wat keputusan...wooo..bz+penin...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...