Sunday, October 30, 2011

aku dan tag..sile lah jawab..

Salam Ahad sume..semalam kene tag oleh Cik Najihah kite..okek..rini baru aku nak jawab..

tengah belaja ke keje ke skolah?
hurmmm..sekarang sudah keje..

pencuci muke ape yang korang tengah pakai skang?
hurmmm..so far setie dengan Safi Balqis perfect10..

pengalaman paling2 pahit korang penah alami?
hurmmm..kehilangan bonda tersayang..2minggu b4 spm..kompom paling pahit..

mane lagi bes : bruno mars @ anuar zain?
hurmmm..haruslah bruno mars..

uplod gamba 2 orang yang paling korang sayang

komen sikit blog daku ni 
hurmmm..okek je..tak berat sangat..entry nye pon best..banyak tips..esp cinta..weee

pandangan korang tentang daku 
hurmmm..yg akak leh cakap..baik+ramah

mane lagi prefer : celcom berokband @ maxis berokband @ digi @ yang lain?
hurmmm..streamyx terbaik so far..

sape artis yang korang nak sangat2 jumpe
hurmmm..tak de..sape sape je yang terjumpa..

artis yang kureng suke
hurmmm..tak de jugak..weee..

pandangan korang tentang blogger2 sekarang
hurmmm..blogger blogger sekarang makin ramai and masing masing sanggup wat ape je tok kejar traffic..

fuhhhh..siap jugak..so nie soalan soalan tok korg lak..


1.enpon..lappy..iron..mane yg korg rase tak de nye korg tak leh hidup..


2.antara Fasha dengan Memey..mane korg rasa lg okek..

3.kalau kawan lelaki/perempuan tibe tibe cakap suke kat korg..reaksi korg?

4.lelaki/pompan..mulut sape lagi longkang

5.pernah berkorban tak untuk gf/bf korg..jenis atau bentuk pengorbanan..

6.cinta tanpa duit boleh bahagia tak?

7.ape perasaan korg kalau boleh nampak makhluk halus..pernah tak teringin nak tengok..

8.baik..peramah..kejam..mulut tak da insuran..touching tak memasal..mana yg sesuai untuk aku..

9.aku bagi peluang korg kritik blog/entry aku..ha..kritik cepat..

10.sekarang aku tengah berduka..agak agak lagu nie sesuai tak dengan aku..today my life begins..

11.agak agak relevant tak soalan soalan aku..ade rase  macam nak penyepak tak..

nak tag..


p/s:sile lah jawab kalau rajin..aku pun malas senanye..tapi aku gagah kan jugak menjawab and mereka soalan..so korang pon sile lah merajinkan diri korg ye..kalau dah jawab tinggalkan lah link entry korg kat entry nie erk..t aku terjah..tq...

12 comments:

Abg Stalker said...

jwpn byk 'hmmm'.mmg nmpk malasnya tu.haha

ayuyuuu :) said...

kak anis, ayu dah jawabbbb :) hhee

Abg Stalker said...

oh no..trm ksh anis,abg da x lrt nk jwb soalan2 korg.hlg idea. :D

Acik said...

dah jawab! ekekeeee ...
thanks tag acik.

ctk said...

hmmmmm...alamak! kena tagged...larikkkkkkkkkkkkkkkk!


hahaha...gurao je yunk, nti ct jawab k.. i luv sO much bebeh..hehe

*ambOOiii..pakai safi balqis..cOnfem muka putih suci gebu terbaik kan? hehehehe

Bro ahmad said...

susahnya soalan anis erkk err = =' nnti cuba jawab yea

Syuxer said...

hahaha soklan bukan kemain susah..;p

mujur syuk tak kena tag hehe

Addin said...

selesai menjawab soalan anda . wink ;)

lieya_idlia2307 said...

tq tag..heheh dah buat da hehhe http://kenaliakudiadankehidupanku.blogspot.com/2011/10/meh-jawab.html

Bulan Syurga Firdaus said...

syahrul x de hehehehe :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

huhu,yui pon kena bnda ni..

tamlegend said...

tak tag kat cik tam pun...:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...