Monday, October 17, 2011

Perbualan Antara Ayam dan Ayam..

Salam...hurmmm entry aku buat kesekian kali nye...huuuuu..ternyata bersembang antara ayam dengan ayam toh susah kan..lebih baik bersembang antara ayam dan itik..haishhh..ape aku merepek nie..
tadi sambil buat keje aku berYM..sekali toh ade nick perempuan nak chat ngan haku..

dye: salam
BUZZ!!!
aku: wsalam
dye: leh kenal
dye: asl

(aku jawab jawab..then tanye aku pernah putus cinta tak..aku pun blah blah blah..sekali tanya aku selama couple ex awak pernah amik kesempatan tak..haish...dye nie..dah kenape..aku tanye dye amik kesempatan yg macam mane..dye cakap macam raba raba and dye cakap dye pernah..)

aiyo..seram sejuk aku chat ngan girl nie..then last last tanya aku cara nak onani..aiyoooo..ape kehal nye lah kao nie..terus aku cakap..tak pe lah kak..sy nak sembahyang nie..tc..

tak da manusia yang sempurna..aku pun tak sempurna..tapi tak da lah jugak jahat sampai boleh bagi orang pegang sesuka hati benda yang tak sepatutnye kan..selalu kalau orang macam toh aku cakap "cube bayangkan esok nak kiamat.."tapi sebab tadi toh perempuan..aku still boleh slow talk..slow rock kan..hati perempuan nie kan lembut..dye baru putus cinta..so slow talk lah aku pada dye tadi..

p/s:kesimpulannya..aku lagi suke bercerita/bersembang dengan lelaki berbanding perempuan..tapi bukan semua orang lah aku akan cerita kan masalah aku..orang orang yang boleh dipercayai..toh pasal aku cakap.."bersembang antara ayam dengan itik lagi mudah berbanding bersembang antara ayam dengan ayam.."..

12 comments:

eintan nurfuzie said...

heheheh :p

cinnamon.com said...

mkn ayam goreng sedapp..

Pn. Sheila said...

hehe... dl pun sy anggap mcm tu juga bercerita dgn lelaki lbh baik... bila dah kawin ni... dah x blh macm tu lagi... batasan harus sy jaga,...

[sutera kasih] said...

bahaya jgk pertanyaan tu huhu..

ayuyuuu :) said...

sure bersembang dengan itik lebih baik dari ayam sesama ayam?

haha.

okay.
bhaya dunia sekarang kan? -.-

dengan cerita2 putus cinta,smp parah prempuan tu jadi.

nuyui a.k.a miss YUI said...

hakhak..trok tol pom tu!!

ntah2 laki..

Santri T.P.I.N.I said...

perempuan dikurniakan sifat malu untuk melindungi dirinya, jika sifat malu ini tiada, maka dia lebih berani dari lelaki untuk melakukan apa yg lelaki tak sanggup buat!

cik najihah said...

samelah dengan sy kak..
bg sy dnegan laki lagi open..bukan nak kate ape pompuan ni mulut agak macam x terjage sikit huhu

siti kektus said...

haha. ingatkan ayam2 apa lah tadi. faham dah.

tp kite len. sebab kite tak ramai kawan laki yg boleh di ajak borak, maka, kawan perempuan lagi sesuai untuk kite luahkan segalanya. ;)

aimie amalina said...

hayooooooo
setuju dgn pendapat anis =]

Bro ahmad said...

tu la pasal huhh baik bercakap ngan lembu je...tak sakit hati !

ctk said...

lau ct ptus cinta..ct ckp ngan bear je sbb dia sentiasa senyum wlau kita ckp apepon..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...