Monday, October 24, 2011

Segmen:BEN ASHAARI TANYA PENDAPAT AKU

Salam..lama sudah tak hupdate entry..tak join segmen..so rini aku nak join segmen abg ben nie..segmen bertajuk Ben Ashaari Tanya Pendapat Aku..hurrrrmm..pendapat ape??klik klik sini tok detail..
Santai Bersama BEN ASHAARI

okek..pada pendapat aku lah kan..kenapa mangsa penipuan di alam maya makin berleluasa dan yang menjadi mangsanya wanita..kenapa perempuan sering ditipu dan tertipu..ada banyak kes penipuan kan..tapi yang aku tertarik penipuan percintaan maya lah..

hurrrmmm..pendapat aku lah kan..sebab wanita nie kan hati dye lembut..mudah tersentuh..so lelaki ambil kesempatan atas kelemahan perempuan..lelaki tau bile ayat ayat sikit sure pompan nie cair tersentuh dengan kisah kisah dongeng si lelaki..tak pon..si lelaki cakap anggap kawan..tapi layan perempuan toh tak macam kawan..lebih dari seorang kawan..kurang sikit je dari kekasih..sebagai seorang perempuan..tipu lah kalau sikit pun tak tersentuh kan..kalau kao cik tom sekali pun kao mesti akan tersentuh kan..tak ke cara toh macam bagi harapan...lagian kan peremuan dianugerahkan 9nafsu satu akal..so perempuan nie susah sikit nak tangkap/baca tindak tanduk lelaki yang ada 9akal satu nafsu..

nie just pendapat la kan..bak kate lagu siti..
Aku wanita punya hati nurani
Yang tak dapat dibohongi
Pabila cinta telah membutakan mata
Dan membuat tuli telinga....

p/s:jangan lah tipu tipu..tak baik owhhh..cube kalau korang na tipu toh korang ibarat kan..korang tipu perempuan toh seolah olah korang tipu mak korang..tapi kalau ngan mak korang pon korang tipu..memang ape pon tak boleh la kan..tapi ingat nie je..what goes around comes around..

9 comments:

Acik said...

betul tu, ari ni kita tipu org, len kali org plak tipu kita ...

buat apa nak tipu2 ni, lebih baik join giveaway, untung2 dp hadiah. :)

acik tag anis ... jom join giveaway hadiah best! :)
http://pimpintangan.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

eyqa amin said...

asSalam, singgah dr segmen yg sama :)
nice..
follow u oredy dear

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt stuju..

yui pon join sgmen ni..hehhe..

siti kektus said...

kesian kan kak prang pompuan ni. seringkali jadi mangsa tipu. sobs.

aimie amalina said...

weee
betol!
sokong anis
mimi pun ngaku
hati ni lembutt je nak pecaye dgn owg
aihhhh

Nazz@Purple said...

teruskan berhati2..kta2 semua eh..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

singgah dr blog BA, terjah dari sana walaupun diriku tak join :)

Putri said...

salam..dri segmen BA hehe..meh la singgah http://kuahayampedas.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-tanya-pendapat.html

ctk said...

em..ct bercinta maya n da jumpe pon..alhamdulillah ok..

tp isau plak ngan budak2 zaman skrg,
bawah umo, xthu nk pikir pe lg
tetibe men trime je,buat ank kebanyakan pon bawah umo..
uhuhuhu...sedih2..

betul pndapat kamu, ct setuju
mereka dh thu bende neh
tp disebabkan nafsu berlawan dgn akal
memang nafsu akan menguasai
huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...