Sunday, October 2, 2011

Lelaki/Perempuan..Desperate Kah Anda??

life
Salam Ahad..hurmmm..rini aku nak cakap sal FB lagi..lately aku tengok..rata rata orang kat FB semakin asyik bertukar relation status kat FB..ape kah?mengapekah?atau hobi kah???adessss..tak faham aku..nak tunjuk yang kao femes..ensem..cantik..cute..semua org nak kat kao erk..toh yang hari nie in relation dengan orang lain..esok lusa dengan orang lain pulak..haishhh..

tak ketinggalan juga pada yang tulis dekat wall post.."siape nak in relation ngan aku??"...elooo der..tau la baru break..tau la lonely..tp tak perlu kot se desperate itu..and yang in relation dengan kaum sejenis..tau lah FB kao orang..suka kao orang lah nak tulis ape kan..and kao orang rasa just main main..pada aku la kan..orang macam nie adalah orang yang tak matang..haaaa..betul lah tak matang..kalau matang tak buat gitu..

aku selalu pesan ginie kat sape sape je lah kawan aku.."jangan bagi peluang orang mengata kita..jangan bagi peluang orang pandang serong kat kita.."bile kite buat macam kat atas nie bukan ke orang akan pandang serong kat kite..bile orang mengata kite,kite marah..tapi kite yang menjemput orang untuk mengata kite..tengok aku..relax je..aku bangga dengan status "single"..tak da pulak nak gatal gatal tangan haku tukar kejap in relation..engaged..married..complicated bagai..penat..weeee..

p/s:bukan ke sesuatu yang kite buat itu doa??kalau kao buat married wal hal tak..then kao tukar divorced pulak..hurm..pada aku lah..kao mendoakan..and jangan hairan lah kalau kao kawin nanti bercerai sebab kao pernah mendoakan..(kalau ada yang terasa toh maaf la..aku cakap umum)

14 comments:

aiEz said...

fuhhhh,panas...hehe.

Cik Azizah said...

wow..panas ayat tu yunk..haha siapa makan cili terasa pedasnya..hikhikhik tapi ramai buat gitu pong...huhuhu

aimie amalina said...

heee
x paham gak nape ada owg tkr2 cm tu =]

Bro ahmad said...

anis sebut fb baru teringat ada acc fb rupanya ahmad ni..tetapi kenapa tak aktif huhuuu...:)

siti kektus said...

tu dorang tak de keje la kak. tu yg tiap masa nak tukar status je. :p

budak ketot said...

betul tu.. makin ramai plak yg tukar2.. dyrg pkir bangga la tu? heh.

myra yusreena said...

waaa pedasss..haha

eyryn said...

hehe.. tukar2 relation tue sebab nak tarik perhatian..
ryn kenal sngat orang2 mcam nie..he3..
konon2 laku sangat laa tue.. kejap single, kejap in relation :)

Lina Lina said...

sy stuju ngat.., kdg2 ad yg bt dua fb pastu dia wt phubungan plak.., nmpk sgt mcm ss je..,

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

perempuan yg selalunya inrelationship sesama sdri. :) kn bermaksud 'hubungan' ok la tu..tp yg gtl2 main tkr status tu pny la abg x ske.tp bt buta je..Abg Single kt fb :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

nantak depa aje..hehhe..

bkn friend dng yui pon..muuahahah..

Diana @ bilakukatacinta said...

tulah..memacam skang..sorri too say, yg bercinta sakan tu..tak perlulah nak expose pasangan meelbih2 mengalahkan org dah kawen..tak elok

tamlegend said...

aku suka je letak single...lagi femes jadinya...hahaha

[sutera kasih] said...

sy sembunyikan status sy heeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...