Saturday, October 1, 2011

Ah..Ah..Ahmaddddd..


Salam sume..heeeee..nie capew nie..capew nie..(aishhhh..tibe cakap macam baby sengau..aku lepuk kang ha..bisu)..ngeeee..kenal ke idak sape nie..tak kenal lagi..Arora Salwa lah..tak kenal jugak??lantak kao lah..weeee..aku bukan nak cerita pasal dye pon..saje bubuh pica dye sebagai penyedap rasa..weee..aku just nak tunjuk nie je..


aku tengok VC kat blog sis rara yang nie..klikklik..kelakar aku tengok..kalo sis rara pilih VC yang toh sebagai pojaan hati..aku pilih yang nie..tengok la VC bawah nie..sekali lagi aku tujukan khas tok ah ah..ahmad..weeee..dulu aku pernah tujukan kat dye..ngeeee..kali nie untuk dye lagi..




p/s:dye nie orang Bota Perak..Cikgu Shida orang Parit..meh aku nak cakap sikit.."ate memang orang Seri Iskandar nie memang ginie ke perangenye(perangai)..sepesen je..ajenye ye.."hahaha..aku bukan orang Seri Iskandar ye..aku keje je kat sane..ngehaha.."ate geli teman cakap rope ini.."

14 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

hahahah..ate ati teman pun geli nengoknyer.

Bro ahmad said...

uwekkk nak muntahhh tak nakkk mana arora salwa ahmad..yang ni taknak.......( tolak huhh lol hahaha

sedih..serius nak muntah hijau..hilang selera makan ahmad seminggu huhuuuu.

Ku Azhar said...

aiyoook!!!!!!!!!!!!!!!!

budak ketot said...

ahahaa. gelinyeww! :D

[sutera kasih] said...

tak smpai hati nk view VC tu kang terkutuk la pulak haha :P

Salwa said...

mak aih. Starting dah geli giler.haha.

Eera Shera said...

peh..geli betoi..

H.J said...

bajet stylo la tu..haha

msredcheesecake said...

minah ke mamat ni? hheee

Saiazuan said...

ahmad durah? adoi~

SweetLikeWhat said...

makaihh.. ~pengsan~

aimie amalina said...

arora salwa?
petame kali dengo nihh
heheheh

siti kektus said...

nanti mlm kang kite tengok. tenet laju sikit mlm2. asal semua mcm nak muntah ni. haha

ctk said...

hahahahahaha....lawak seyh...terbaik punye video..kihkihkih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...