Monday, September 26, 2011

Anismelon Kembali Lagi...

salam all..huuuu..agak kelamaan aku menyepi..paling lame kot..seminggu lebih..huuuuuu..bukan tak nak hupdate..bukan juga sudah bosan..cuma..aku kebizian dengan exam aku..tak da masa tok berentry..aku on9 je..tapi aku lebih tertumpu tok mencari info tentang bidang veterinar only..tak da masa nak fikir untuk berentry sebab jadual aku last week tersangat lah pack..kurang tiga suku je lagi aku nak gila..nasib tak gila..

pulak toh last min jadual tukar..malam study lain..sekali esok dorg kate jadual tukar..tak ke aku rasa cam na putus urat saraf memikir nye..tapi aku redha jelah..nasib lah leh buat..cuma..menglasso aku hampir putus asa..kao tahu ape itu lasso??tak tahu??lasso nie teknik tangkap lembu macam dalam filem cowboy toh..macam nie ha
aku idak le pernah buat semua nie..nasib tak tekucil haku mase melasso..dye leh lempar tiga kali..aku kali ketiga baru dapat masuk..nasib baik la kan..before melasso kiteorg kene ikat tali lasso toh..ikat ala ala dan dan rambut gitu..tengok macam senang..tapi susah nye..tak semudah ABC..then kene tau pasal jentera..aiyoooo..mmg aku tak suka bab bab jentera nie..bab minyak segala..huuuuuhhhh..harap harap lulus la..tak sanggup haku nak menghadap lagi..

masa tau jadual bertukar toh..aku msg si nichkhun..aku cakap..
"awk..jadual tukar..kalau sy fail awk jgn gelak kan sy tau.."
"malam tadi sy suruh awk stdy..belagak..dah tau nak pekse..kene la stdy sume.."hamik kao padan muka haku..

p/s:pada yang menyinggah blog aku saat ketiadaan ku..terimas banyak banyak ye..aku akan balas kunjungan korg selagi raya masih ada..okek...ASAP..

13 comments:

siti kektus said...

mesti lulus punya kak. ;)

tp, ni periksa tok apa kak? naik pangkat ea? ;)

apik pehe said...

yeahhh..selamat kembali

Bro ahmad said...

ingat anis majuk ngan bro hukhukk..suka anis datang..bila nak singgah blog buruk ahmad ni wuuu.

Bro ahmad said...

semoga sukses selalu

♥ cik kieranaa ♥ said...

hye anis!
sy pon jrg blogging meh bulan ni..hehehe..

jum aktif kembali!

che-a/atiah said...

oke.good luck,kite masih setia ngan kak anis.hee

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

xpe..take ur time anis. :) gud luck.hrp sume berjln lancar.amin..jaga dri!

msredcheesecake said...

study!!!!

ArulchelseA said...

ptt la lama tk nampak.. kih kih kih

Eera Shera said...

lama gak x nampak kak anis

tamlegend said...

henpon cik tam takde apepon...dia pn tak berkenan nak check...hehehe



selamat kembali berbloog....hehehe

sergeant keroro said...

welcome back XD

aimie amalina said...

hayooooo
semoga ajen dn terus ajen
x pe
utamakan ape yg utama
=]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...