Tuesday, September 6, 2011

Mood:Terawang Awangan

Morning all..hehe..lame dah tak hupdate kan..weeee..kemalasan+kekeringan idea melanda..hari nie aku kerah kan jugak idea sebab aku dah start keje balik..bermakna..start la balik mengadap lappy...(tapi tak da idea pon)..wuuuuu..masuk masuk opis terus kene wat keje..aku blur blur je..almaklumlah seminggu cuti..plus semalam pon cuti..mud nak keje nie memang sangat lah malas kan..

tak pe tak pe..cari mood..cari mood..mood tengah di searching nie..jap jap g dye loading la toh..weeee..uwaaaa..aku malas..BILE NAK PENCEN NIEEEE..

p/s:ape pon..mulakan hari mu dengan senyuman..MAKE A WISH..TAKE A CHANCE..CHASE A DREAM..

13 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

senyummm..xperlu kata apa-apa..

slmt bertugas ea..

Luqeem™ said...

sama la kita..rasa klemasan tu msih ada..

Bro ahmad said...

rindu dengan anis kerana menyepi..blog bro tak de penyeri hmm..raya sakan ke anis sampai blurr ni XD....:)

siti kektus said...

kak, duit raya? ekekeke ;p

Ku Azhar said...

melon2!!! melon!!!!! hehehe sm la kita T_T

SweetLikeWhat said...

mood mengantuk lagi :)

cik najihah said...

kite pon dah malas nak update sejak nak abis cuti ni huhuhu

aiEz said...

yeah,entri baru..heh..;p

lieya_idlia2307 said...

salam ziarah..tag anis kat sini

http://kenaliakudiadankehidupanku.blogspot.com/2011/09/2nd-giveaway-by-lyssasecret.html

Fadzmie Mohamad said...

Selamat Hari Raya, Anis! ^^

[sutera kasih] said...

saya pon blurrr..org lain dh byk entri awal bln 9 ni..sy ciput je huhu

aimie amalina said...

weeee
may dreaaaam u come truueeee
hepi2 yee!

myhatiku said...

mulakan hari dengan senyuman..mudh-mudhn sepanjang hari penuh dgn senyuman :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...