Wednesday, September 14, 2011

Kebodohan Perempuan Dalam BerInternet

Baru baru nie kan kecoh pasal perempuan kena sihir dekat facebook kan..huuuu..aku tertarik nak sharekan vc ustaz azhar nie..mb ramai dah tengok kot..aku je ketinggalan ketapi  tanah melayu..huuuu..tak kire lah..nak share jugak..yang tak tengok lagi toh tengok la ye..
"hukum seorang wanita yg menutup aurat memasuk kan gambar nye dalam facebook twitter dan sebagainye.."

  jom tengok same same..

see...kadang kadang pakai macam nie pun kene kan..sebab ape..sebab gaya toh menggoda..orang nak buat jahat macam macam idea ada..1001 satu cara nak jatuhkan kite..


p/s:moral of da story..private private la pic anda yg berseorangan kat FB toh okek..tak payah la nak upload upload sangat pic kat FB or mane mane laman..bahaye..tau la cantik..comel..simpan simpan le.. 

25 comments:

iPai said...

hemm .. macam tuh ke ? uhuhuh ..

cik najihah said...

kite dah privatekan dah..
ade certain tu lagi makin nak tayang hahah

nelly said...

kena private lah ya

=.=

ashikinharon said...

like like..

Bro ahmad said...

macam tu ke anis..nnti semua gambar fb icon semua hihiii...:)

aimie amalina said...

weeeeee
betoiiii
tatapan maata dan bakal suami jela nnti kannn....=]

☀ Izzaty Hedry☀ said...

msa utk privte

[sutera kasih] said...

gambar ramai2 xpa kan?hehe

gmbr sendiri2 dh lama delete ^^

MerLe said...

betul jgk..

Eera Shera said...

gmbr cumel simpan untuk dri senirik je..

Niena Pengembara Ilahi said...

sbb tu xsuka ltak gmbar lam fb,,, org xknal pn xpe...

Niena Pengembara Ilahi said...

sbb tu xsuka ltak gmbar lam fb,,, org xknal pn xpe...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bhy skg ni..

lau nk buat,mcm2 cara..bkn stkt gmbr,yg len pon leh..

Fad said...

gambar ngan suami xpe..hehehe

siti kektus said...

kite letak profile pic je kak. yg lain tak de gambar pon. ;)

orang seakrang mcm2. kat mana2 pon boleh dengki. aish

Acik said...

itulah kelemahan kaum hawa. mende yg cantik cun dia rasa nak share satu dunia .... :(

Saiazuan said...

jd ingatlah kaum hawa :)

syieda_joy said...

nak tekan buttn LIKE 100x..
hihihi..

Afikah Aziz said...

Alhamdulillah ika xpnh letak gmbr hehe

SweetLikeWhat said...

zaman sekarang ni orang tak habis-habis nak duk dengki jer..haih payah..

ayuyuuu :) said...

bahaya kan dunia maya sekrang.

dunia realiti kte yang sangat tak terjamin. perlu jaga dri sndri baek2 :)

semoga kte terlindung. amin..

aimaniman said...

x privatekan tp gambar2 baby je yg ada.. kan gambar baby tu menenangkan cute jee...

sharifdez said...

Tak tau nak cakap apa.
Benda yang ditegah, benda itu lah yang seronok jugak nak buat.

Clara said...

seriously sokong!

Skunk byk gambar kat fb skunk nieh.. satu dua je cukuplah.. ^^

Afzainizam said...

yuppp sihir boleh terjadi kalau gambar kita sempurna dari atas hingga hujung kaki... jadi kalau nak bergambar pun jangan ambik penuh

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...