Friday, September 9, 2011

Percubaan Pertama..Felt Love

Salam Jumaat...hehe..sihat ke hari nie..heeee..malam tadi aku boring gile duduk sorg sorg kat umah sewe..aku dah lame beli barang barang nie..sebelum puase lagi..tapi kemalasan melanda..maka tak terjait lah..masa nak mencari kain felt nye..kemain lagi..sampai ke Ipoh cari kain felt semata..last last tersadai..tapi akhirnye berjaya gak..

pecubaan pertama aku..org selalu wat kecik kecik..wat keychain..nah aku sekali buat besar gedabak..aku nak wat bantal aceli..tapi kain felt nye aku ada saiz A4 je..so besar nie jela yang mampu..

tapi jap jap..

"ku berikan cinta ku juga sayang ku percaya pada ku ku kan menjaga mu hingga waktu menjemput ku"

taraaaaa..heeeeee





p/s:buruk lagi..nama pun percubaan pertama..nanti aku improve kan lagi..heeeeee..

28 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah!! sekali buat besar ea..cntik ar yunk...

p/s: anis menyewa kat mane??

ArulchelseA said...

dah cantik dah tu.. menarik..pandai la cik ni buat..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

org memberi,pasti dia menerima =)

Cik Muda Sae said...

shomellll......~~ kain tu ada ke yang saiz besar? hmm..bole buat bantal dalam kereta kan kalo kreatif....aihhh~~ comel.!

Zawifatul Aziah said...

comell.ada bakat ni

Acik said...

weeee ..
nanti boley bukak kedai! :)

syafeeqa said...

wuuuu.. kreatif lah akak ni :)

boleh try buat bentuk lain pulakk.. :)

syafeeqa said...
This comment has been removed by the author.
lieya_idlia2307 said...

comeiii hehehh..ok la tu anis percubaan pertama pun yang penting jadik kan..nant ble buat lagi yang lagi comei2 kan heheh..bagi kat lieya ker satu kekekeke

Cik Muda Sae said...

~ anis, kte tak kretip la...huhuhu...anis wat lah...pastu, nanti boleh wat contest, hadiah dapat hasil kerja anis tu....wah siyokkkkk lah...hihi~

rara pinkmafia said...

jahitnya ada cara nya tu.kena jarak sket.

Atiqah Wadiah said...

alahaiiii..toomeyyynyerrr..sy penah buat pooh tp time skolah2 dulu..skrg nih x tau lar jadik ker x lg..hehe :)

siti kektus said...

eceh, ke nak kasi kembar nickun tu. ( kite tak reti eja ) ;p

haha

aimie amalina said...

alololo
comei jek
member dpn bilik kat U dulu pon ajen dgn felt ni
huuuu
jelesnye
wat kan 1?
hihihihi

Niena Pengembara Ilahi said...

wahh pandai nye buat..

erk.. jering rebus tu makan ngan kelapa, tpi jgn rebus plak tau.. jering ni bahaya kalau silap rebus.. silap aribulan tak masuk tandas sebulan hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

wahh pandai nye buat..

erk.. jering rebus tu makan ngan kelapa, tpi jgn rebus plak tau.. jering ni bahaya kalau silap rebus.. silap aribulan tak masuk tandas sebulan hehe

cik najihah said...

wa..pandainye die..nak 1 hihi

Bro ahmad said...

boleh la bagi kt bro hmmmm

♥ cik kieranaa ♥ said...

chaiyok2..
lame2 nnt mesti cun dr yg ni!

iMBobo said...

first try tp not bad lam cantik juga :)

[sutera kasih] said...

wahhhh..cantekla tu dear..besar gedabak pun tp cute..hehe
xpa2, practice make perfect :)

Saiazuan said...

err yg merah tu nmpk seram la.. huhu

iPai said...

yang pink itu cantik ... terbaik dari anis .. buat lagi, lepas tuh kasi kita .. hehehe

msredcheesecake said...

Yg besar tu pelik tapi kiutla......kena bagi nama ni....

M Fizan said...

buruk apa cam gitu.. lawa lar......nak satu..............:D

tamlegend said...

wah...terer menjahit rupanya...untung la bakal suaminya nnt...

SweetLikeWhat said...

wau rajinnye :) kreatif

dzafira said...

Comel la anis buat.. Nak satu buleh?? hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...