Thursday, September 15, 2011

Study owh study..

Salam all..aiyakkkk..hari nie sangat stress lol..pagi tadi pg meeting..dah settel dah..hurmmmm..sekarang pening fikir kan study tok exam Isnin nie..adoiiii..

dengan perut tak sedap nye..toh la pasal..pandai sangat..semalam puasa..pandai sangat buka makan keropok lekor je..sudah nye pagi nie pedih ulu hati aku..mase meeting tadi org jamu nasi lemak belagak..tak mo makan..sekarang sape susah..diri sendiri yang susah..padan muka haku..nak study pon tak masuk kepala otak sebab pedih ulu hati..

nak study..nak study..nak study..jom post mortem..weeeee..

Post Mortem dekat Ganu Hari toh..Kambing..

sile ingat ye..nanti story kat aku semua usus usus nie..kedudukan dye..function dye..weeee..

comey tak..ngeeeeee..nie lah kidney..atau bahasa indon nye buah pinggang..

p/s:hahaha...tak de keje..tensen punye pasal..nie lah hasil nye..

25 comments:

Oshin said...

eee...gambar tu mengembangkan tekak huhu

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

erk..kembang tekak den ni haaa..ayokk..

dwaty said...

erkkkk... keciknya buah pinggang...

zuneta said...

comelnya kidney...hehe....malas gak nak study..mood masih dirumah

siti kektus said...

eh, buah pinggang dia nampak macam bentuk hati lah pulak kak. ;)

Bro ahmad said...

anis nihh buat ahmad hilang selera makan je huuuuuu

[sutera kasih] said...

anis gastrik ke?huhu

aduhhhh..men bedah2 pulak..1st time tgk rupa bentuk dalam body kambing tu hehe

[sutera kasih] said...

sy prnh kena dh dulu..bila bw ke klinik, doc ckp tu gastrik huhu..

anis ada muntah2 x?
urmm, mknla ubat k nis..sakit tu huhu

syieda_joy said...

nk sgt jd doktor..tp last2 jd opis gurl..hukhuk..^_^

if manusia pun akan kene koyak tulang rusuk cmtu ke? uhhhh.. mesti sakit mayat tu kan?

SweetLikeWhat said...

comel pulak buah pinggang dia.. :)

Afikah Aziz said...

errrr gerun nengoknye,nk muntah pun ade...hbs la ika dah nmpk bintang2 atas kepala weeee :p

indonesiatooverseas said...

moga cepat sehat. jangan sepelekan pedih tu.makan teratur, jauhi stres

cik najihah said...

kak...geli la hahaha

aimie amalina said...

aiyaaaaaaaaakk
belajr medic ke nihh
hayoooo
sapu balm kat perot tu
urut2 sikap
niarap tawwww

dzafira said...

Kidney tu comel.. macam biji gajus je... huhuhuhu..

nelly said...

wah ..ni betul meloyakan ~
=.=

Hunnym Syot 美智子 said...

loyaa nyee tengok gambar..

http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/anak-buah.html

Saiazuan said...

yeah jgn mls stud.. ewwwwww geli tgk usus2 tu

sueMUNCET said...

hye..
suemuncet .buat contest lagi..
sila join kalau berminat..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html

ArulchelseA said...

cuak aku tengok.. ermmm...

iMBobo said...

aduh rasa loya..cuti 3 hari ni mcm tak cuti lah ye sbb exam isnin ni hehe

Finaz Jaafar said...

erkk nak muntah !

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

wau..sedap. :) yum3

iPai said...

anis, baru je nak g makan ni, tibe2 cam nak uwek plak ..

Afzainizam said...

uihh buat post mortum tuuu nak kenal segala masalah kemungkinan berlaku.... mmg lerrr kadang tu nak termuntah kalau jenis dah kembung perut nak jadi bangkai...

dulu aku pernah buat... bau di pergghhh melekat kat tangan... cuma na kena tau kedudukan kanan kiri sebelum post mortum tu kalau tak perut bocor lagi berbau... dan berlaku kontiminat jangkitan kuman akibat najis...

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...