Friday, May 27, 2011

Contest:SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?(bak kate cik ashraf jalil)

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:



2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:


MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

*************************************************************************
so..anis na pertaruhkan pic nie..xtawu la ceria ke..terpaksa ke..weee..anis nie susah na senyum..tp sekali senyummmm..mcm nie lah..hohoho...tengok cik yuyu dapat adiah segini..teringin rasanye..weee..:p..totop 1 julai kan..besday kuh 10 julai..kot kot la menang and dapat adiah nie..weeee..:p

nie pic kuh yg tah ape ape...

so anis na tag...

13 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,kamu org ketiga tag kt tmsuk tuan empunya tu..

heheh,still xwat2 g coz lom jumpe senyuman yg ok utk dipertaruhkan..

tmbh2 bz ngn contest sndiri..jemputlah join..

ngeh3..t kt join ea..thnx tau..

anismelon said...

hehehe..yeke..org k3 toh..owner blog dah invite join le..weee

insyaallah t anis join..

Axieana Yumi Life said...

jp lg azie join ok
:)

msredcheesecake said...

CIK ANIS,
COMEY NYE ARNAB DUA EKOR TU...EH..BUKAN ARNAB YE...KKEHEEE...

GUD LUCK DEAR...

anismelon said...

@azie:okie dokie..hehehe..:)

anismelon said...

@msred:arnad ke..anis pon xtau ape toh..pucca pucca..

jom le join same..

ahmad said...

waahh nak cari senyuman menawan,,ni yang susah sikit ni hihihihi undi anis je lah yang menang ,,,,XD

anismelon said...

hahaha...layak ke pon na menang..min letak je nie..wakaka..jom la join..anis da invite nie..xjoin anis sekeh..weee

Ashraf Jalil said...

mekaseh join =D gudluck!

anismelon said...

welkam...:)..just join..

ahmad said...

ramai yang join contest fuhhh semua comel2 waaaa peluang nipis la nak menang palaroid tu..lumayan pulak
tengok la nanti try buat ya hmmmm

anismelon said...

hahaha..just join je der..na ramai kawan x??kalo nak join la..t dorg rjin rjin dorg lawat lawat la blog kite..weee

ahmad said...

dah join dah jangan gelak kt bro ya
malu,,,,,p....XD

http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...