Sunday, May 29, 2011

Segmen:kenapa guna nama blog tu by MTT

aku keboringan nie..jalan punye jalan tengok wamai yg join segmen/bloglist MTT nie..stand for Ms Toink Toink..na join jugak??rajin rajin kan tangan anda tok mengelik ngelik sini..

okek..tngk tajuk nye..MTT suruh cerite kenape kite bg blog kite name mcm nie and mcm toh..huuu..okek..kalo aku sih..aku bg name blog aku colourful of life..sebab..hidup kite nie penuh dgn warna warni kehidupan..and setiap warna nie membawa maksud yg lain lain..ade yg bawa maksud ceria..suram..muram..and aku pilih name nie jugak sebab mase aku wat blog nie life aku bercelaru dgn macam macam warna..so tok melambang kan kecelaruan..tok melambangkan cene life toh aku pilih la name nie..okek..kirenye aku once of da wonderful colour tp dipengaruhi oleh warna lain yg melengkapkan kehidupan..alah mcm pepatah.."langit xsentiasa cerah..hidup kadangkala kat atas and kadang kala kat bawah.."..kan warna warni kehidupan toh..huuu..done..panjang sangat la pulok..

11 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

yeah~ i like..memang idop kita nie pernuh warna warni kehidupan.. :)

syafeeqa said...

datang singgah sini ~~

thanks visit my blog huhu <3

salam perkenanlan~~
colourful of life

Cik Katek said...

buzzzzzzzzzz...dtg sengat sini n polo..thanxx..

anismelon said...

@cik duyung:yup..btl toh..hidup nie mmg pnuh dgn warna warni..heee...:)

anismelon said...

@syafeeqa:welcome..thanks gk sebab sudi jd polower anis yg ke 600..heee...:)

anismelon said...

@cik katek:tq jugak..heeee..

Cik Kamoo said...

CK datang dari Blog MTT ... Morning!!

anismelon said...

@cik kamoo:heee..tq2..nanti anis terjah kamoo balik yup..:)

ciknana said...

hai abis...kite ada award nak bagi kat awak...http://cikbibahyana.blogspot.com/2011/05/one-lovely-blog-award.html..hihi

anismelon said...

@ciknana:tenkayu bagi anis share award..nanti anis terime yup..heee..

Belog MTT said...

warna dalam kehidupan memang selalu berubah kan?thanks join sayam.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...