Saturday, May 28, 2011

Trend Terkini...

salam..selamat malam sume..malam nie aku na cakap sal trend planking and sekarang sudah jatuh ke planking day yg mane planking day nie di celeb pd 25 Mei...ape benda planking nie..huuuu..tadi aku baru bace kat kosmo...aish..macam macam trend sekarang erk..kalo kat mesia nie aksi ala ala berani mati nie..yg hangat dari dolu pai skang aksi aksi mat rempit kat jalanan kan..kalo kat Australia plak..aksi nie ha..aksi planking nie le...planking nie aksi mengambil gambar sambil badan meniarap dengan muka ke bawah dan tangan di sisi..cene gaye nye..meh tengok pic nie...
Taiwan women plank for tourism, stray dogs
Pujie Girl..1
ha..cam nie le gayenye..xjelas lagi??meh tengok sini pulak..nie betul betul berani mati..memang na mati gamaknye..xde kije lain
Bukan Mat Rempit Jalanan yup..Planker jalanan..
aksi nie dikatekan lagi hebat kalo dibuat kat tempat tempat awam atau tempat tempat yg merbahaya..baru baru nie..girl kat Taiwan meniru aksi planking nie..dorg gelar diri dorg "Pujie Girls"..dorg nie jadi kan trend meniarap nie sebagai pose dorg tok bergamabar..
Pujie Girl..2
Pujie Girl..3
Pujie Girl..4
p/s:nie la jadi nye bila manusia dah xleh na berfikir or bila manusia kurang keje..jangan la ade yg ikut trend nie kat msia erk..xde pekdah..macam org bodoh je..and jangan nanti kalo aku g main bowling..tibe tibe ade lak yg berbaring kat tengah tengah bowling track ye..mcm pic bawah nie..

6 comments:

msredcheesecake said...

Cik anis,
Sampai mati pon msred tak kan amek gambar camtu kat public kecuali kalu ade org offer rm yg munasabah. Hheeee...

anismelon said...

@msred;tawu xpe..kije gile neyh..bnyk lagi kije leh wat..kalo offer wit ribu riban pon anis xna..rele tunggu kat cik nuffnang pai tue..wahaha..:p

anysspunyeblog said...

ade jugak trend macam nie..tapi memang gempak la..

Nica said...

haha.. mcm org x betul pun ade... huhu

anismelon said...

@anys:hurm..yup..trend gilo..jgn tiru aksi ini yup..:)

anismelon said...

@nica:tawu xpe..tah hape hape la..aish..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...