Sunday, August 14, 2011

Apa Pon Tak Boleh...

Morning all..awal haku on9 rini kan..hakhak..

lepas sahur..

aku:ayah..nak pinjam pen..
ayah:nak buat ape..
aku:nak wat keje kejap..
ayah:mimi tak da pen ke..(aku pun godek godek pencil case adik aku..ade lah semua..then ayah aku masuk bilik tanya)
ayah:ada ke pen..
aku:ada..(aku ngah ngadap meja study yang ala ala Jepun toh..atas meja ada lah buku..nak study weyh..tok sah jawatan..mesti dalam hati ayah aku cakap..rajin anak aku nie..huuuu)

selak..bace..buat note..adelah bace dalam 2,3 page..boring lah..bukak lappy lah..on9 blog..ade Era..leh layan buku sambil dengar Era kan..niat asal kononnye..rajin nye anis..study anis..study..

hasil study aku...
+
+
+
+
+
+
+
+
hamik kao..study 2,3 page..nie yg lebey..ape pon tak boleh..doodle aku yang paling hina+burok..pecubaan pertama..hahaha..punye jeles org len pandai wat doodle haku idak..terus terpesong dari niat asal bukak lappy..buku ke mane..note ke mane..bagus lah sangat..nanti exam kao jawab lah.."doodle sape paling cantik..".."doodle sape yang cacat"..kompom kompom doodle aku..haaaaa

p/s:moral of da story..jauhi lappy semasa study..dusta belaka nak study sambil dengar lagu..weeee

21 comments:

Ku Azhar said...

comel la! buat kt ku satu! :D

AesyaZealous said...

ituu doodle ke dodol??hak3...gurau3..

sergeant keroro said...

hehe, guna la handset untuk dengar lagu :P

lappy begitu distracting

NANI DAYANI said...

say no to lappy time study..ahakz

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . dah tersasar sudah :D

H.J said...

memang buruk pom dudel tu..ahaha

dzafira said...

Sopan gitu doodle Anis..


Ni yg jeles bila Anis dan yang lain sumer reti buat doodle..

cik najihah said...

ahahah fara kalau study dengan lappy alamatnye 5 minit je haha

siti kektus said...

haha.


hapuskan je lappy tu. lalala :p

Bro ahmad said...

nak curi dodol buruk anis....:)

Jiejah Gorjes said...

dah cumel dah tang peace tu nmpk cacat sket auchh..kihkihkih

Acik said...

cantik doodle tu ...
doodle ni berantu cam blog gak lar! memanggil-manggil manjang, kan! :)

♥ cik kieranaa ♥ said...

haha. stdy smbil bkk lappy mmg xjd!

ArulchelseA said...

kih kih kih.. btul tu..

Saiazuan said...

akibat doodle ~_~

siti kektus said...

akak.
kite dah send alamat kite kat akak kat fb, akak tak de dapat ke. kite dah add akak dah.

nama kite mula ngan cucu. hukhuk

iMBobo said...

nice try! ok lah tu hehe nnt buat lg ye?hehe

SweetLikeWhat said...

hehe..comel itu doodle..nak study memang banyak dugaan..hehe

[sutera kasih] said...

hehe..aahhh..tak bley dekatkan diri dgn lappy kalo tgh study..tangan pandai bergerak buat benda lain :P

zuneta said...

zu pun guna meja ala-ala jepun tu..rasa selesa kan?? alamak..doodle ke dodol tu?? pe2 pun...ada jgk rupa manusia..lau zu buat...rupa pokok agaknya

tamlegend said...

iman senipis kulit bawang...hehehe...tumpas dengan godaan lappy...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...