Friday, August 5, 2011

Cekik,balut,seret mayat wanita

Salam semua..hurrrrmm..aku baru balik dari HQ ade mesyuarat..sedih kot dengar cerita staf staf kat HQ..mase nak balik..aku duduk tunggu driver..tibe adik  arwah Dr Rohani datang kat tempat aku duduk..adik dye cerita satu persatu..sedih kot..Dr nie sempat balik berpuasa..berbuka ngan family mase hari Isnin haritoh..then dye cerita selalu Dr nie periang..mase balik toh Dr nie banyak diam je..selalu tak pernah salam ayah dye cium tangan..tapi masa nak balik Ipoh lepas berbuka Isnin toh Dr nie salam cium tangan ayah dye..
adik arwah cakap Dr nie dah kene bunuh before berbuka lagi..dalam 6lebih..pukul 3,4 pagi toh la pembunuh nye nak hapuskan mayat..tragis sangat aku rasa..meremang bulu roma aku dengar adik arwah bercerita..and menurut adik arwah jugak..pembunuhan nie macam dirancang je sebab rumah tak berselerak pun..barang yang hilang pun just lappy ngan handbag..tapi semua nie jumpa kat rumah suspek..katenye suspek toh student..bace nie lebih lanjut erk..kosmo...sekarang nie nyawa hujung jari je..perenggan kedua dalam kosmo toh aku tertarik..pe pon..al fatihah buat arwah...

17 comments:

aimie amalina said...

ade bace nih..
dgr semlm jugak..wuwuwuwuw...

eintan nurfuzie said...

maknanya masa kawan dia hantar juadah berbuka dia memang dh xde la yek

H.J said...

sangat menyayat hati...alfatihah

Lavender Lassie Roses said...

seramnyer... tapi sedeyla diorg buat camtu.. tergamak kan diorg ne..tak pk panjang langsung...~

sukasuki said...

kejam orang sekarang.

anismelon said...

@kak intan:aah kot..sbb pintu rumah berkunci..mb org toh ade lam umah kot..

CikMiMiey said...

sangat2 tragis kes bunuh dr.mnie . bru je bce kat paper pagi tadik . Al-Fatihah ~

Ku Azhar said...

kejam seh....

Bro ahmad said...

tak suka..kejam2

Saiazuan said...

al-Fatihah

eintan nurfuzie said...

OWH...klu cm2...dorg myber x sengaja membunuh...sbbkan takut..dorg tunggu sampai mlam n then dorg rancang nk buang

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} said...

anis@ni kat permai lake view..dulu time study nawal duk citu..haha..dah la blok F...blok nawal ni.

dwaty said...

al fatihah.... bulan ramdan macam ni pun org masih nak bunuh2...

Fad said...

penjenayah ada dimana2..sediakan diri dgn perisai..

Bella Bell said...

senangnya nak membunuh orang.. kesian arwah.. al-fatihah

Acik said...

alFatihah. semoga rohnya dicucuri dan beliau ditempatkan bersama org yg beriman. Amin!

Abang Stalker said...

Astaghfirullah..kejam,zalim!

benci org mcm ni!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...