Tuesday, August 2, 2011

Taufufa Pon Sedapkan.

Nak buke ape ye rini..semalam aku tengok taufufa macam sedap je..telan air liur aku tengok..slurrrrrppp..sedap nye..
kue lopes pon sedap gak kan...ades...nak beli la jap lagi..manis manis semuanya..kencing manis la lepas nie..huuuu

p/s:selamat berbuka..im not in mood lah hari nie..

13 comments:

Afikah Aziz said...

taufufa tu ika pndai mkn je tp xtau pun nama die hehe..bulan 6 hr tu baru ika tau tu pun sbb kwn kirim suh belikan die bnda alah tu siap imagine rupe die cmne :P

SoLy SoLicious said...

oouucchh...
knp perlu tayang2 gmbr feveret sy taufufa ni..
hhuhuhu.. kang dah hampir terliur ni....
petang nnti, kne carik taufufa ni..

cik najihah said...

peberet lah kuih tu..sodap

rara pinkmafia said...

huaaaa sedap sgt.

H.J said...

boleh tengok je skang ni..tak leh rasa lagi..haha

siti kektus said...

sikit lagi nak bukak pose ni. sabar2. ;)

Abang Stalker said...

abg ske taufufa :)


wah..hrni pnt gle!stipa hr pnt.Abg bt roti jala,sup tulang,dgn sambal cili hdp je tuk buka hrni.

slmt berbuka anis ;)

ArulchelseA said...

buln pose apa pun best..g bazar ramadan tk de yg tk best..kih kih

Bro ahmad said...

dah kenyang hmmm anis belanja esok yea

Acik said...

yg kuning dan ijau tu taufu fa gak ke? heheee

Dalin said...

mujurlah time dah lama berbuka baru nak blogwalking.. kalau tak.. menangis ku kesiangan melihat makanan2 lazat ini.. huhu.. bahye betol blogwaking di siang hari bulan Ramadhan.. ibarat memakan di siang hari waktu Ramdahan jugak~ >.<"

lilypelangi said...

fuh sedap nye!

seb bek tengok mlam :D

Norhisham Nordin said...

wahahaha... same laaa taste... best beb..!!! smlm hampa sbb cari kuih lopez tp tak jumpa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...