Wednesday, August 17, 2011

Kao Buat Aku "Sakaited" derrrrr....


Morning all..hurrrrmmm..entry nie mmg aku nak marah..bukan marah kat korang..tp kat kawan aku..dye wat aku pening+serabut kepala otak=sakaited..kao tau ape itu sakaited..ayat baru dari aku hasil dari excited yang melampau melampu hasil nye sakaited..

kawan aku nie..mula dye yg beriye riye nak pg PJJ toh..aku nie 50-50 pon idak..20% je hati aku nak pg..alih alih dye main tarik tali lak..dok dengar cakap org toh org nie..tengok msg dye ye..

"anis..akak si polan cakap si polan sampai tak tido malam sebab wat PJJ nie..aku takut la jadi macam toh.."

si polan nie kawan aku jugak..wat PJJ kat OUM Ipoh nun..aku geram..aku balas balik..

"ko nie..suke sangat ikut cakap org..mmg lah susah tp kalau kite usaha Allah toh maha adil kan..kalau ada rezeki Allah akan tolong kite kan..ko wat aku serabut tau tak..ko jangan..si polan ade jugak wat PJJ kat OUM..ko jangan pai aku daftar kan ko kat OKU nanti..elok elok dapat wat PJJ kat UITM..terus ke OKU t..haaa..."..

arrrgggghhhh..sume nie wat aku serabut..sakaited aku jadinye..aku msg kembar Nichkhun..

"awk..sy tengah sakaited.."
"ape toh??"
tergelak gelak aku.."sakaited toh excited yg melampau lampau.."tergelak gelak dye..huhu..tapi aku mmg tengah sakaited sekarang nie...hope keputusan aku nanti tepat lah..amin..eh abg stalker dah kembali lah..heeee..dye dah bace and bg pendapat dah sal PJJ aku nie..heee..tenks abg..

p/s:sakaited sakaited jugak..doodle tetap mendoodle..pica kat atas toh percubaan kedua...amacam..hakhak..still buruk lagi le...zassss..mau pg Ipoh da..jem tok tart tak cukup..

23 comments:

Bro ahmad said...

letak kat header cantik tu anis...letaklah hehee

ArulchelseA said...

ok la tu ..cantik je..

Jiejah Gorjes said...

ooo igt kan sakaited tu sakai yg excited kihkihkih

cik najihah said...

hahahahaha...perkataan baru tu..

myra yusreena said...

fuhh nak sakaited jugak lah cmtu! hohoho

tia @ Ini Kisah Tia said...

waaaa , Tia taktau apa tu PJJ . huhu ..

lieya_idlia2307 said...

salam anis..dah email da nama n alamat kat email anis...

rara pinkmafia said...

santekkk lah anis. =) akk pon seksited gak.hehehe

siti kektus said...

haha. sakaited ea.


abes tu, kawan akak tu nak sambung ke tak? hoho

Bro ahmad said...

anis di tag..harap anis sudi join yea

http://www.trioseposen.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

Bella said...

salam... saya dah antar e-mail kat awak... terima kasih...^^

Syuxer said...

pengajian jarak jauh??

hehe memang permulaan akan brmula dengan susah..cam kita masuk dalam kelas darjah 1..hari pertama ada yang meraung cam tarzan nak balik rumah hehe

msredcheesecake said...

Doodle tu kiut lah...kalau la ada org nak sedekah kat msred...hheee....

Ok pe pjj....susah ke? Usaha la kan....

tamlegend said...

sakaited???anis jd ke PJJ kat UiTM tu?? PJJ je cik anis oi...kalo tak nak bg kat cik TAm

zuneta said...

ayat baru lak dia guna...anis, kat raya tu..jgn pening dear...mcm ni..if nak ketupat @ masjid...comment je dkt entry bawah tu..tapi jika nak pelita tu...kena buat entry...faham dah kan??

[sutera kasih] said...

sy pun still berfikir2 ni nk smbg PJJ..tp tak konfidenla..tu la sbb dgr cakap org sgt..org ckp susah huhu

sakaited? 1st time dgr hehe

dzafira said...

Perkataan baru ni.. sekaitaed.. boleh la fira guna nnti... hehe

dzafira said...

Eh sakaited rupenye.. hehe

Abang Stalker said...

:)bt keputusan jgn terburu2,waras tau.

-nti abg email alamat kmpg abg la eh.sbb raya terus blk sana,x blk rmh kl.

eintan nurfuzie said...

AKAK DAH SEND ALAMAT..HUHUHU...ALAHAI..G JEE LA..KEJE PUN SUSAH..APA PUN SUSAH...X YTAH IKUT ORANG

Fad said...

akk pun degree pjj la anis...boleh je..sijil nti dpt sama gak cam full time...its ok la anis...lect pun byk tolak ansur ngan org pjj

Tea Dno said...

hehehe.. sakaited ye.. macam2..

Aku DaN SeSuAtU said...

cntik la doodle nie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...