Sunday, August 14, 2011

Segmen:BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?..

Santai Bersama BEN ASHAARI
nak join jugak lah...huuuu..nak join jugak klik klik sini..Ben Ashaari..pukul 6jap g tutup..sebelum buke ye..bukan sebelum sahur..

Abg Ben suruh tanye kat korg korg..best ke blog aku nie??jawab tau..abg ben yg suruh tanye..weee..
ade ape ape pendapat tinggal tinggal kan komen yup..:)

27 comments:

misz sheyla said...

best la...template polkadot..hihihi

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

header menawan =)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lavender Lassie Roses said...

Of course la Blog Cik Anis beshh!!!
Menjengok sini dr Segmen abg Ben yer... Blog saya best ker??? Jom ler tengok..
http://lassierose.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

farah hanim said...

jwpan jujur :best la
header mengncm..der melon2 lagi

jwpn xjujur: best jugak.sbb xbaik tipu dibuln ramdhn
hehe

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amirah Suhana said...

Hello hello :)

Terjah sini. Hihi comel blog!

Selamat berblogging.

Gen2Merah said...

Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

Salam ukhuwah, salam persahabatan.
Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

Ikhlas:
~Gen2Merah~

osHin said...

singgah ke blog best :)

ANIS ATEN said...

singgah sini..do checkout my blog

cik Beskod said...

best heheh

dzafira said...

Mestilah besttttt...

c i k a n a said...

singgah sini blog best.. =D

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

dhiera said...

suka tema polka dot ni~
rajin join segmen~

POP said...

Singgah sini dari segmen Abg Ben , melawat blog best dan follow :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Jom baca dan komen entri ini

Jom jawab soalan lawak ne!! ahha


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

Saiazuan said...

zuan tnya blog awak best? hehe

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

besh la..lau xbesh,xdernya ramai nak masuk kan>> toi dak..

Bro ahmad said...

best anis..template setia..dari ahmad mula kenal anis..

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin said...

salam singgah dan follow awak :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

[sutera kasih] said...

best sebab kaler background, soft je..kemas & font tulisan pun okey :)

paling best sebab ada contest duit raya tu hihi

aku dan segalanya said...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

singgah dari segmen BA

Fad said...

akk peminat setia.mstila best..hehe

Run Away said...

salam kenal...dari segmen BA..;d//selamat hari raya...;d

Run Away said...

salam kenal...dari segmen BA..;d//selamat hari raya...;d

Abang Stalker said...

best sbb owner comel. ;)

asyiqin nasir said...

best!

http://cikinaberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...