Monday, August 1, 2011

Salah Ke Kalau Teringat??

Dalam kegembiraan..sebenarnye ada kesedihan..kesedihan yang aku cube sembunyikan..keceriaan yang aku sendiri cuba buat buat..hurmmmmm..semalam..hurmmm..orang terawal wish Selamat Berpuasa kat enset aku..dye..aku tak expect pon dye akan wish..sedih??gembira??sakit??tah..actually aku tak tau nak express perasaan aku..yang aku tahu..bile terkenang kan puasa tahun sudah..aku sedih..and jadi teringat..

lepas dye anto msg..tengah malam aku msg dye balik..dah jadi tabiaat aku msg dye tengah malam dengan harapan dye dah tido and akan baca msg aku keesokan harinya..aku takut jugak nak msg dye..tapi sebab aku teringat..aku perlu luahkan jugak kan..aku cakap macam nie..

"awak..bile puasa nie..tibe tibe teringat dulu dulu(tahun sudah)..kejutkan awak sahur..msg time sahur..yang paling tak leh lupe tiap kali nak berbuka awak mesti wish selamat berbuka..awak mesti dah tak ingat ape ape kan..miss that time..maaf ungkit kisah lama..teringat.."

sekali dye reply..
"saya ingat and tak kan lupa semua tu..nanti saya wish selamat berbuka tiap tiap hari kat awak k.."

tp aku baca msg nie pagi tadi..betul ke dye ingat..kalau betul aku rasa macam terharu sangat..hurrrmmm..and..betul betul dye wish time nak buke tadi..awakkkkkkk..hati nie berbunga bunga sangat awak..even dah setahun berlalu..lagu nie untuk awak..Bertapa Aku Mencintaimu..

p/s:aku beremosi sangat kan malam nie..huuuu..ada masa kita harus menagis..agar kite tahu yang hidup nie bukan hanya untuk ketawa..bodoh ke aku??kalau teringat toh normal la kan..

8 comments:

syarifahsidrus said...

bukan senang nak lupa org yg pernah ada dlm hati kita

piko said...

piko pon sama.. nak buat entry pasal die nanti my teruna cakap apa pulak.. jux teringat kan..tak dek niat lain pon tsk. :'(

dzafira said...

Kalau teringat tu normal la... tapi kalau nak berpatah balik tu macam tak normal.. Ludah jangan dijilat kembali. Takpe anis,, kumbang banyak lagi.. kalau kumbang dah habis pun, harimau singa labah2 n lain2 lagi tu masih belambak.. usah risau..

Ku Azhar said...

M
E
L
O
N!!

melon2...melon!!!!! :D

Dalin said...

huaa.. ttbe baca entry cik melon ni.. sebak lak rasa.. termenitis dua titis air mata.. memahami rasa itu.. isk.. iskk..

ashikinharon said...

Situasi kita sama.. tak salah kalau teringatkan si dia.. sebaba dia pernah menjadi sebahagian daripada hidup kita dolu2..

cik najihah said...

besnye jadi kak anis..
em fara ni sume tu dah berlalu :(

Bitter said...

yeahh..dalam duka ade senyuman, dalam senyuman ade duka :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...