Wednesday, August 3, 2011

Perempuan Kuat Psiko..Betul Ke??

Antara lelaki dengan perempuan..siapa yang selalu mengalah atau erti kate lain lagi pandai madah behelah..tengok erk pic nie..klik pic tok tumbesaran erk..
lelaki yang selalu rasa bersalah kan..sebab perempuan pandai menyaiko..tapi tak semua lah..tapi kebanyakan yang aku kenal macam nie la..last last dye yang kene.."im sorry.."(bace ala ala amir raja lawak okek..)

antara dialog Psiko....
Lelaki:asyik sy je call awak..awak tak pernah pon call sy..
Perempuan:alah..sy  pakai kredit..awak pakai bil..lagipun sy jarang topup..sy topup RM10 sebulan..
Lelaki:yela..alasan awak toh..
Perempuan:betula la..tak kan tipu kot..
Lelaki:yela..lepas nie tak nak call dah..
Perempuan:tak nak call tak pelah..sape lah sy kan..
Lelaki:tak dela..hari hari sy je call..
Perempuan:ungkit ungkit..kalau nak ungkit len kali tak payah call..
Lelaki:yela..yela..itu pon nak marah..

p/s:tengok..huuuu..hakikatnye..perempuan tak leh lari dari psiko..macam perempuan selalu cakap..lelaki selalu ego..perempuan lak selalu psiko..tapi mase sayang suke cinta la..psiko sikit dah cuak..ce kalau dah tak sayang..lantak kao situ..ade aku kesah..huuuu..layan lagu Psiko-Iwan erk..

24 comments:

Sarah Asyiqin said...

Haha.. Rasanya pic tu hanya efektif kalau perempuan tu girlfriend dia.. Cuma kalau entah awek mana yang ilangkan anjing dia, mesti dia mengamuk... :)

Cik Asma BLuppy said...

eh, baru perasan yg perempuan ni kuat psiko.. hoho.

msredcheesecake said...

oh cik anis, setuju la...hheee...pompuan kan pandai main ngan perasaan....jgn salah guna dah la...

cik najihah said...

hahah..betul lah tu kot

Bro ahmad said...

tak de..2 tak ngaku huhuuuu

dzafira said...

Betul3x.. Selalu si dia je yg terpaksa mengalah bila kami bergaduh... hehe...

Red said...

Aku dah lama sedar trick ni. Sebab tu aku takesah kalau perempuan merajuk. HAHA.


You Will Get Back What You Give. True Story.
(Ayat aku pedas. Jangan baca kalau mentaliti korang tak kuat)

Norhisham Nordin said...

sayang tu sayang gak tp kdg2 sakit hati sbb rasa mcm diperbodohkan... hahaha... kdg2 saiko tu mcm x masuk akal pun ada... huhu...

Bitter said...

eh, mcm betul lahhh..HAHA! padan muka lelaki..wakaka

rara pinkmafia said...

hahahahah tu lah perempuan.

dwaty said...

betul tu... lelaki ego... pompuan psiko.... hehehehe... terkena batang hidung sendiri plak...

izfanora said...

haha.. sbb tue lelaki kena pimpin kita.. :)

belogkayangan said...

kelebihan perempuan :)

syerz eyryn said...

haha. .setuju !
but,lumrah laa 2. .

aanie said...

a'ah, betul la...kalau syg, mmg jg hati..bila dah x syg, biar je la...cari lain..huhu...

Bella Enveeus said...

err mungkin not exactly word psiko tapi pandai memanipulasi kot.. err tp ex-bfs saya ramai je yg psiko camtu.. hahahaha

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} said...

taw xpe..perempuan mmg kuat psiko tuu

SweetLikeWhat said...

hehe..nice entri :)

Abang Stalker said...

setuju!


prmpn kuat psiko.lalala~

iPai said...

anis saya selalu kena cam ni tau ...

dua2 lelaki kena .. tak aci tau !!!!

Tea Dno said...

perempuan memang kuat psiko. huhuhuhu. termasuk tea kot. xDD

myra yusreena said...

hahaha..eh cam btol jekk..kehkeh

siti kektus said...

haha. yeke kak kuat psiko?

kite selalu psiko macik jual kuih kasi kuih lebih, dia tak terpsiko pon. hehe *merepek je lebih* :p

noTTy me! said...

eyh..kuat psiko kew..
xtw ah lak....hahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...