Sunday, August 7, 2011

Dah Dapat Jemputan Raya Lah!!!

Mornig sume..heeee..mula kan hari mu dengan senyuman..senyummmm..heeeee..aku memang senyum dari semalam..hehe..best best semalam...ngeeee..

nie ha..rini nak story mory sal aku dah mendapat jemputan raya..weeee..klik klik pic bawah nie tok tumbesaran..


lecturer aku yang bagi nie..lecturer aku yang super duper sporting lah mase study dulu..huuuuu..terharu nye sebab dye masih ingat kat kiteorg..raya tahun sudah kiteorang konvoi ramai ramai pg raya rumah lect aku nie..tahun nie dye ajak lagi..weeeee..pssstttt.."puan..kalau ada org arrange kan lagi konvoi nie..insyaallah kiteorg akan sampai tanjung..tunggu kedatangan kami erk puan.."..


dolu puan nie panggil dak dak kelas aku alien..mane tak nye..perangai dak kelas aku pelik..gile gilos gitu..weeee..nie lah sebahagian dari alien alien puan..

p/s:insyaallah puan kiteorg raya rumah puan nanti..psssttt..tak lupe jugak tok ex opah mertua tak jadi and ex makcu yang tak jadi yang ajak aku datang raya pulak nanti..heeeeee..kalau cucu mu membawa ku lagi..ada lah..ngehaha..poyo gile..

9 comments:

Luqeem™ said...

peh best tu lecturer ajk gi raya..susah nk dpat lecturer cmtu..

H.J said...

tak nak jemput skali ke?haha

Fad said...

waaa...ni yg xsabar nak pakai bj raya...

Bro ahmad said...

tak dapat jemputan..sedihhh huhuuu

♥ cik kieranaa ♥ said...

baru 6 hr pose..hihi..
ktorg slalu paww lec suruh blnje bkak pose. hehe

sergeant keroro said...

hehe, dah siap dapat jemputan lagi, keh3

[sutera kasih] said...

teringat time study, lps cuti raya, konvoi raya ngn member2 huhu

siti kektus said...

jom kak kite g skali. haha :p

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz,dear,besh gak beraya umh lect ni..

leh story kisah lame2..ngeh3..

p/s: t yui update pasal kain felt n len2 tu ea..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...