Sunday, August 21, 2011

Kedah??Besttttttt...


Salam semua..heeee..2hari aku tak on9..tak berblog..tak berentry..ade org rindu tak??weee..ade kan ade kan..ngaku jelah..heeee..

aku baru balik dari Kedah lorh..mak sedare ayah aku meninggal..aku teman kan ayah aku sebab mak aku tak leh balik..tempahan banyak yg perlu disiap kan..so sebagai anak yang baik..makanya aku teman lah ayah aku..hehehe..baik ke??baik la jugak..ngeng..

haaaa..best gak dapat balik kampung nie..tenang kepala otak aku yang serabut toh..kat Kedah hujan je..sejuk je..tak macam kat Perak..hangat pijo..aku suke balik sane..sebab kat sane ramai kazen..gegul kebanyakannya..so nak berbuka pon best..hehe..tp sebagai tempat persinggahan jela..nak menetap toh belum lagi rasanya..hati aku masih kat Perak..weeee..

semalam balik rumah org meninggal toh aku pg la shopping kat Pacifi kat Alor Star nun..alamak ai..ramai gile lah org..nak bayar punye lah jenuh..beratur sampai ke belakang..lenguh lenguh kaki menunggu..gaye tengok barisannye macam sampai buke pon tak sampai turn..weeee..hiperbolakan..hehehe..

p/s:okek..nie je kot entry hari nie..supaya tak da yg rindu dendam kat aku lg..hakhak..poyos..kunjungan korg akan aku balas asap okek..aku bz hari nie..nak siap kan kad besday tok cucu opah..hehehe..

11 comments:

SoLy SoLicious said...

selamat kembali ....
ole2 mane?? heeee

Hanis MY said...

windu tau... sonoknya balik kg...

dzafira said...

Patutlah tak online.. Balik kampung rupanya...


Alfatihah buat arwah mak sedara ayah Anis....

Abang Stalker said...

ingatkn x mo lawat abg..:) g alor staq rupanya.

takziah pd keluarga arwah.

Jaga dri baik2 anis. :)

Bro ahmad said...

Balik kampung elok2 alfatihah,

Bro ahmad said...

Balik kampung elok2 alfatihah,

☀ Izzaty Hedry☀ said...

jgn ckp nk byaq .. nk msuk park keta pun berjela2 kna bertur..:P

wunny said...

btl. kedaah best:)

tamlegend said...

ada plak salahkan perak...perak olwes no1...hehehe...hangat pijo tu sebab cik anis tak mandi kot...

siti kektus said...

dah selamat sampai perak lah kan. ;)



seronok lah tu cuci mata. hehe :p

[sutera kasih] said...

balik kedah ekk aritu..hehe
sy ada kwn org kedah,,tetiba bgtau kan :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...