Friday, August 19, 2011

Kad Raya Untuk Korang..Siap..

Salam Juamaat Semua..huuuuu..aku baru abis menyettle kan kad raya..adehhh..kematu tangan menulis..huuuu..tapi tak pelah..demi korg..heeee..okek..aku mintak alamat dekat 25org terawal yg join contest aku toh..yg meninggalkan alamat 18org je..so aku bagi pada 18org nie jela..

ada baki lagi tujuh kad..aku bukak pada 7orang lagi yg join contest aku toh..huuuuu..tunggu kad dari aku ye kawan kawan ku..kad simple je..tapi ikhlas dari aku..sebab hadiah tok contest dua pemenang jekan..so sebagai penghargaan sebab korg dah join..aku bagi lah pada 25org yang terawal..mean tak dapat duit dapat kad..jadi la kan..kalau yang menang toh dapat la duit and kad..nasib la okek..

p/s:nak tampal setem plak..huuuuu..anis anis..nie ke keje yg bos bagi suruh buat..tulis surat..tampal setem..weee..dah tak de keje kan..wat la keje sampingan..hehe

23 comments:

eintan nurfuzie said...

HAHAHAHA....2 LA...AKAK X SEMPAT NK UAT PUN...BZ NGN PERMIT JER

Izan Ishak said...

hi anis,
kak izan baru je send details.. baru je dapat on9 ni...ntah sempat ke tidak...huhu

rara pinkmafia said...

hehehehe rajin tol anis ni.jgn smpai bos tau,kantoi kan.

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

kantoi t haaa..hehhe..

beshnya dpt kad!!

siti kektus said...

alah kak, setahun sekali je jari2 tu kematu. hehe :p

MAISHARAH said...

hehehe..x sabarnye...

merahitujambu said...

rajinyaa hantr kad..cpt..sbb pos masia akan tutup sementara 22 akhir

Afikah Aziz said...

hehe keje sampingan ye,bos tgk anis ni die buat keje sampingan kt pejabat hehe

cik najihah said...

utk sy ade x heee

SweetLikeWhat said...

rajinnye.. :)

MerLe said...

slmt menge'pos' kad~ =)

dzafira said...

Anis guna stem brape posen?

eintan nurfuzie said...

huhuhu..macam mana 2 restoren maya?

lilypelangi said...

alamak ! terlepas . sob4

myra yusreena said...

hoho..org dr awl pose rtu dah bli kad rye..tp smpi skg x tertulis2 lagi..huhuuu

tamlegend said...

bagus2...pelihara lah budaya kad raya ini dari pupus...bagi pak posto ade keje...hehehe...cik tam tulis kad raya gak..tp hnya pada org y tertentu je...hehehe

Cik bunga mawar said...

ala, dah email details tapi cam lambat je, huhu~

[sutera kasih] said...

sy sempatkn drop alamat?hehe
hrp2 dpt kad & duit raya :P

wawa zulkafli said...

haa..even tak join cntest, but i got it from u sis..hehe..thx tau..=)

Abang Stalker said...

anis,jgn lpe..reserve 1 kad raya tuk abg.da janji kn? :) nti abg bg alamak.sory..lmbt ckit la.email x leh bkk plk gn fon.

Fad said...

weee...untuk akk pun ada la tuuu..hehe

Bro ahmad said...

mana anis ni? sibuk pos kad raya ke? sob sob sob

Amirah Suhana said...

amboii bz ea dia.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...