Saturday, August 6, 2011

Kisah Di sebalik Chocolate Chip..

Salam semua..heeee..aku teringat masa puasa zaman skol dulu..mase toh ada kawan aku nie jual cokies..chocolate chip la konon nye..macam nie la gaye..rupe chocolate chip nye..
Aku..Kau..dan Chocolate Chip....

mase toh skol lagi..form3..mane lah ada duit banyak kan..so aku ngan kawan aku nie pakat share duit beli..sebab kebetulan aku ngan dye ABC..so beli lah sebalang yang 50biji punye..kawan aku simpan dalam beg dye..bile nak makan pandang kiri kanan..orang tak nampak ngap..

sekali toh..nak dijadikan cerita..ada spotcheck..mula na check biase biase je..sekali bukak bukak beg kawan aku jumpa balang kuih..adeh...tergelak gelak aku..walhal aku sama sama makan..tapi yang kene dye..weeeee..memang mengekek ngekek lah aku..tak sapal sapal name dye naik..ades..dicas tak puasa..jenuh bagi keterangan ngalah kan kes pencurian bagai..

dah nak abis satu balang kami kerje kan berdua..memang aku tak dapat lupa time nie..muke cuak+malu kawan aku toh usah cakap la kan..yang aku leh gelak gelak lagi..yela..tak kene kat aku..gelak la..weee..cian dye..tak kan aku lupekan..

p/s:chocolate chip punya pasal..nama dye naik..hahaha..godaan betul lah..

15 comments:

aiEz said...

anis mnguji kesabaran puasa diwaktu pg,ehehe..choco chips..;)

Luqeem™ said...

hahaha..godaan coklet chip tu kuat..

tamlegend said...

nasib baik cter pasal coklat chip...kalo cter pasal ayam golex ke time ni mmg terduga gak hati ini...

Fad said...

mcm chipsmore je..anis pandai wat?

hati masih terluka?yg tu mmg kena ubat dulu..akk faham camana rasa dilukai..skt xdpt digambarkan..sedang rasa ke?hehe

ladymariah said...

ish.. bahaya betul la entry mcm ni. dah la kena time lunch hahahahaha.

Acik said...

sekejap ada sekejap tak ada ... :)

syrupmasin said...

wuahahaha..adoiii..kantoii :D

Bro ahmad said...

ingat rempeyek tadi..bro suka makan rempeyek je....:)

sergeant keroro said...

kesian tol, haha. XD

Abang Stalker said...

aik,prmpn pun kne ke?haha

Qaseh dalia adelia said...

lapowwwwwww

Saiazuan said...

ops opochot di situ.. huhu

Hanis MY said...

choc chip my feberet! comei la anis ni...

siti kektus said...

haha. kesian tau kawan akak tu. budak laki tak gelak ke bila tau? ekekeke :p

merahitujambu said...

leleh plak air liuq tgok biskut tu...salam raamdhan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...