Saturday, August 13, 2011

Kad Raya..Sentimental Value

Salam sume..petang dah kan..tak sedar..punye sakan berjalan..heeee..aku pg ipoh rini ngan parents aku..mula pg kedai kek beli barang barang buat kue..kalau nak order boleh la..weeee..then pergi Green Town Mall(GM)..pg Nagoya cari kain buat langsir..masuk masuk GM..adoi..pancaroba betul lah..bau nasi ayam menusuk nusuk hidung aku td..sabau je la..yang paling penting..aku dah beli kad raya tok insan insan terpilih..

sekarang zaman kad kad raya nie dah makin dilupakan kan..yela..zaman dah canggih..semua hujung jari je..ade macam macam ayat ayat canggih boleh gantikan kad raya kan..meh nak bagi contoh..hehe..

Bakar lemang sambil berdiri
untuk juadah diaidilfitri
nak hantar kad raya posmen dah cuti
SMS aje sebagai pengganti diri
Maaf Zahir dan Batin

Ada ketikanya..
MATA silap memandang
TELINGA silap mendengar
LIDAH terlanjur berkata
FIKIRAN khilaf mentafsir
HATI silap menduga
mohon maaf atas segalanya..
Maaf Zahir dan Batin..

nie lah antaranye..even secanggih mana teknologi..teknologi teknologi jugak..kad raya tetap jalan..cuma tahun nie aku rasa meriah sikit lah kad raya aku..sebab raya tahun nie aku beraya sebagai seorg blogger..and sudah tentunye ramai kenalan baru kan..so..aku nak bagi kat rakan rakan blogger aku lah..sape lah yang bertuah toh kan..heeee..tunggu je la yup..tayang sikit..

taraaaa...simple simple je..janji ikhlas..huuuu..aku beli 7pack tadi..ade 5pcs every pack..haaaa..sape yang bernasib baik toh la yang akan dapat..heeee..aku bajet nak wat sendiri je kad..tapi disebabkan masa tak mengizin kan..aku beli jela..hehe

p/s:lagi meriah kalau bagi kad raya kan..sebab kad raya nie ada sentimental value gitu..weee..eh..lupe lak..rini baru dapat kad raya dari rakan blogger yg nie..NAJIHAH..tenks yup dik..tunggu kad akak pulak..heee..best gak kan jadi blogger nie..hehehe..korang korang..jangan jeles ye..

14 comments:

Lavender Lassie Roses said...

hehehe,...nak..nak jugak... huhuhu ~
Lassie buka bubur lambuk arini... manyak... meh tengok sini...baru je update..
http://lassierose.blogspot.com/2011/08/akhirnyadapat-gak-bubur-lambuk.html

Selamat berbuka ye anis.. :)

cik najihah said...

kak..
da dapat ke..yey..hihii...

Bro ahmad said...

anis nak kad raya...:) yes dapat kad raya tahun ni!!

..: syahiera bazilin :.. said...

nak jugak kad raya dari kamooo hehehehe :)

eimanhikmah said...

saya juga nk kad raya dr kamu! hehehe

H.J said...

tak jeles pomm...hak3

iMBobo said...

ade yg dpt kad raya ek?bestnyeee :)

lilypelangi said...

nak kad raya gak ley ? hehe

Acik said...

heheheee
sape lah yg bertuah tu ye?
wink2 ... :)

Saiazuan said...

kidal gak an? slmt hari kidal..hehe

http://eleventx.blogspot.com/2011/08/hari-aku-dan-mereka.html

eintan nurfuzie said...

dalam list yg nk bagi kad raya 2..rasa2 nama akak ada ker?heheheh

Fad said...

untuk akk msti ada tau...hehe

siti kektus said...

yeah2!

dapat kad raya. ;)

SweetLikeWhat said...

makaihh tu kad raya ke..maju betul kad raya nye..siap ade mickey mouse..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...