Tuesday, August 23, 2011

Dye ada..Mereke ada..kao ada???

Morning all..sihat??hope sume sihat lah hendak nye..huuuuu..rinie nak story mory sal enset..ingat tak  aku pernah cakap pasal galaxy ace toh..haaaa..nie bukan kes nak bangge diri ke hape..tapi nie kes nak mendaif kan diri..haaaaa..akhirnye..dapat jugak aku galaxy ace..

tapiiiiii..malang nye..aku tak reti pakai...hahaha..ades..and aku tak suke lah enset nie..sebab ape??1st nye..even banyak function..tp pada aku nothing..hahaha..(buta huruf ke buta warna kao nie anis..org len kemain gah lagi pakai galaxy ace kao leh kate nothing..ades..xxxx..buta IT..)..tapi seriously..nothing pada aku..maybe sebab aku tak reti pakai kot..

aku lagi suke enset yg biase..nie dengan touch screen nye..lain aku tekan lain yang keluar..aku rase nakkkkk...mencarut je..haaaa..kalo enset aku yang dolu..pejam mate pon aku leh taip msg..sambil drive pon aku leh taip lengkap satu msg..tp  enset yang skang nie..huuuuuu...nak mati try la taip mase drive..

aku nie low profile je..pakai enset cikai cikai sudah le..weee..aku ingat nak jual or tolak balik and amik yang len..okek tak??baru lagi nie..tak sampai seminggu lagi aku pakai..huuuuu..

p/s:moral of da story..beli ikut keperluan..bukan beli ikut kehendak mahupun ikut kate org..atau..dye ade..mereka ade..kao ade??ha amik kao..padan le muke..dah kene ceramah free dari bos aku..adesss..

28 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

meh kasi yui..wat hadiah hari raya..

SoLy SoLicious said...

eh, jgn tolak...bagi la kite pun xpe..heheheee

aizamia3 said...

jangan jual.. bagi je kat akak.. akak suka present2 ni.. hikhikhik.. kalau jual pun takkan dapat rege yang sama macam kita beli tu..

Afikah Aziz said...

wuwu cm ika gak pki touch screen tp xtau guna muahaha..dah tu nak taip msg punye la susah,klu dulu ok je taip msg pejam mata keh3x :P

snOw sakura said...

bg dkt sy pn ok gak.. =)

ArulchelseA said...

aku tak de pun tk pe lah.. kih kih kh

Bro ahmad said...

bagi bro..dari dulu pakai touch screen hehe lama2 cekap la anis hmm lagi laju taip quartely lagi

merahitujambu said...

sy xde pon..T_T..salam syawal

nk doodle free di hari rayaa jom laa

cik najihah said...

tengok abah pakai je..x mampu huhu

[sutera kasih] said...

xpa la dear, laam2 okey la tu..biasala kalo awal2 mmg rasa kekok..aisehh mcmla sy guna enpon touch scren hihi

dwaty said...

kalau anis tak nak... pass kat saya... hehehe...
tak dapat duit raya, dapat handphone raya pun jadila...

selamat hari raya anis... saje wish awal2.. sok dah balik kampung... hehehe

rara pinkmafia said...

hmm galaxy ni tak besh =) hehehe

lilypelangi said...

laen kli pkir masak2 ye anis. hehehe.


anis yg comel lagi baek.. bagi la kt sy . hehehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: anis,lau pos mmg xsmpt dh tu..

melainkan sok tros pos,mgkin dpt tu..

amik kat umah atau tmpt keje =)

lau nak suh tunggu mane2,kenala plak adda tmbhn chrge =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: hehe,nak cas kak eintan lbh?? ngeh3..

pape anis tros msg nom clcom tu erk..

snng sikit..

dzafira said...

Hp sy tak tukar2 pun Anis... Dari form 2 sampai sekarang masih lagi guna hp yg sama... Walaupun dah byk kali kena balik ke dinding namun hp sy ni tetap berjasa pada tuannya....

siti kektus said...

meh bagi free kat kite. lalalala




alaa kak, dah lama2 komfem terer punya. siap boleh pejam mata masa mesej jugak. hehe :p

Si Nuansa Eyqin said...

ehem ehem, bg sini jelah confirm tak tolak. hee.

try je picit picit kat situ. nanti lama2 confirm ok punya. :)

Abang Stalker said...

eh,jgn tolak..bt contest,bg Galaxy Ace :P hahahah

SweetLikeWhat said...

takpe mula-mula jer..lame2 pandailah :)

Bitter said...

mula mula memang macam tu kak :O dah lame lame nnt okay lah :)

belajar sikit sikit lahh..brg baru memang lah :P

nabila faryzza said...

aigoo! jangan jual balik. pakai je la. rugi ouhh. dah lama2 nanti, dah mahir la taip msg takpandang. slow2 k. hehe

QuraQura said...

anismelon..thanks you so much..kad raya u dah smpai..^^ satusatunya kad raya org bgi tahun ni..weeee...

msredcheesecake said...

relax dulu, masa msred memula pakai henpon touch skrin dulu pun payah gak.lelama dah terel da...

iPai said...

ops terkena ceramah ke ?

baru je nak ceramah .. dats y saya tak nak iphone jadi hp saya .. sebab kalau drive takleh nak guna ..

n sebab itu juga laa guna nokia yg ada dua2 keypad .. biasa n qwerty ..

hmm, tak rasa rugi ke kalau jual balik ? kalau nak jual pon, kena jual dengan member r .. takde laa harga jatuh merundum sangat

Bulan Syurga Firdaus said...

syrul pkai GTi5503
nk anis belikn yg galxy mhl2 tu leh x
hehehehe

Syuxer said...

jual kat mudah.my..:)..bolehla kasi untung sikit hehe..paling cikai dapat modal balik hehe

Bulan Syurga Firdaus said...

anis nk p jmpe nusha e..kim salam die ek hihihi
habaq kt die syrul mtk kuih + wet aye byk2 :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...