Thursday, August 4, 2011

Kawin Ramai..Bahagia Ke Bencana..

morning sume..puase ke tak rini..heeeeee..sape tak puase meh nak bagi cekelat..weeee..okek pagi nie aku terasa macam nak cakap pasal isu kawin ramai atau lebih tepat lagi poligami..haaaaa..ape yang korang faham pasal kawin ramai nie??boleh ke cam nie..
"aku rasa nak kawin..aku kawin jela.."

"aku masih kuat tenaga batin..tak salah kan kawin.."banyak la kao..

aku amik terus jela erk..syarat yang paling asas "berlaku adil pada setiap isteri"...ha yang aku terasa ringan nak bukak topic nie sebab..adalah hamba Allah nie..istrinye empat..tiap tiap hari isteri yang pertamanya call office cari si suami..adeh la..nak dijadikan cerita aku sampai sampai office tadi tel terus berbunyi..si isteri lah yang call bertanya kan perihal si suami..adeh..aku mane la tau laki dye pg mane..rupenye yang aku angkat toh untuk kali ke empat..mean sejak subuh lagi gamaknye dye dah call..orang yang dah sampai awal pagi kat office dah malas nak angkat..sebab dah tau sape yang call..huuuu..

pssssttt..encik..kalau dah tau isteri ada empat..berlaku la adil..adeh..jangan la libat kan orang office encik..pening pale je fikir laki berbini ramai nie..layan lagu and vc nie..
p/s:aku tak marah laki korang kawin empat..kawin la selagi mampu..laki korang kan..tapi kalo laki aku..haaaa..nak rase kene kerat 14 buat lah..ape yang aku nak kerat toh erk..suka aku la nak kerat ape pon..biar rasakan..hahaha..ngeng..aku nak macam yang vc kat atas nie..so sweet.."awak..awak ingat tak awak pernah dd8 lagu nie kat sy..tssskkk..sedih.."heeee..yang nie pon best gak..Permata Untuk Isteri..

14 comments:

aiEz said...

bukan senang nk kawen woo,kena ada ilmu juga..kemampuan dan juga kena berlaku adil..lg2 klu dah bermadu2 ni,sume kena sama rata..xleyh nk sana lebih sini kurang..hehe

*jom baca topik kawen dlu2 owg post,hehe...

http://ai3zarisha.blogspot.com/2011/05/kamu-bila-nak-kahwin.html

Bro ahmad said...

kalau tak mampu, baik tak payah sampai 4..berat tangungjawap tu hmmm, anis nak bermadu ke?

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mula2 besh la..lama2 peningla ko xpndai nak jg..

hekhek..

kerat jgn xkerat k!!

khairul akmal azman said...

btter x payah..setia 1 bini sudah..
mase nak kawen..cari2 bini sbaiknye...!

msredcheesecake said...

jgn la jadi kat msred...pengsan...hheee

rara pinkmafia said...

pandai kawen oandai lah bertanggungjawap.

siti kektus said...

akak kerat 14, kite kerat 28 nanti. haha :p



silent kan aje telefon opis tu kak. haha :p

dzafira said...

Dah pernah tengok video clip ni dulu.. Sedih sangat.. Dan kali ni tengok pun still meleleh air mata... :(

Sy tak sanggup berpisah mati dgn si dia..

sergeant keroro said...

hehe, tak sanggup kot. cakap boleh,tapi tanggungjawab besar

Hanis MY said...

sedih ok tgk vid klip tu, akak tgk kartun tu pun nangis haha manja yg amat, rasanya ssh la nk adil kat isteri sure akan ada syg lebih kat isteri salah satu huhu nauzubillah tak ingin berkongsi kasih huk2...

Syuxer said...

besar tanggungjawab tuh..keadilan jadi isu utama..failed yang tuh..huru hara dunia rumahtangganya heheh

Abang Stalker said...

kerat totoi dia!wee~hahahaha


moga2 abg x la berpoligami.syg isteri wok,xmo 2,3,4 kn dia. :)insyaAllah..x.

Tea Dno said...

cite dalam VC tu memang sweet pn. huhu.

Tea Dno said...

kebanyakan isteri memang taknak dimadukan pun. same goes with me. err, bila kala lak tea jadi isteri orang? >.<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...