Sunday, June 19, 2011

"Ayah..Kau Begitu Sempurna"

salam semua..selamat hari bapa tok ayah aku Zuber B. Azizan and tok bapa bapa yg ade blog and bapa bapa sedunia..nie pica aku wif ayah aku okek..ape yg aku boleh hurai tentang ayah aku.."the best father in da world.."kalau ade org na mintak tukar ayah pon aku tak kan bg..kalo aku na tulis pasal kebaikan ayah aku mmg tak kan pernah habis..sebab terlalu baik..and terlalu perfect bagi aku lah..tengok macam garang kan..tp serious tak..seorg ayah yg penyayang,bertanggungjawab,penyabar..ape lagi..tah aku rase semua kebaikan ade kat ayah aku..aku gembire..berbangge sebab dilahir berbinti kan ayah aku..Nor Hanis Binti Zuber..

aku tawu..ade dikalangan kawan kawan aku cemburu dengan aku sebab ada ayah macam ayah aku..yg terlalu ambil berat..ape je yg kiteorg adik beradik nak ayah akan tunaikan..sebab ape tau..ayah aku bukan datang dari keluarga yg senang dulu..ayah aku tak nak anak anak dye rase kesusahan dye dulu..aku pun bukan senang sangat..biase biase je..sederhana..tp aku happy..kadang kadang ade yg lahir dari kalangan keluarga yg betul betul mewah..tp anak anak kurang kasih syg..

nie untuk ayah..
ayah begitu sempurna..
dimata ku ayah begitu indah
ayah membuat diri ku akan selalu memuja mu

disetiap langkah ku
ku kan selalu memikirkan diri mu
tak bisa ku bayang kan
hidup ku tanpa diri mu

janganlah ayah tinggalkan diri ku
tak kan mampu menghadapi semua
hanya bersamamu ku akan bisa

ayah adalah darah ku
ayah adalah jantung ku
ayah adalah hidup ku
lengkapi diri ku
oh ayah kau begitu sempurna

ayah genggam tangan ku
saat diri ku lemah dan terjatuh
ayah bisik kan kata
dan hapus semua sesal ku..

p/s:saya Nor Hanis Bt Zuber tanpa segan silu untuk mengaku bahawasanya aku anak ayah..aku lagi rapat dengan ayah berbanding arwah mak..so bile ayah wat aku sedih aku memang akan menanigs..aku memang manja..so wat!!!..tengok bertapa cool ayah aku...tengok pic kat atas toh..ayah aku tengah menyandang beg aku..cool kan ayah aku..

9 comments:

iz said...

oh..ayah..apa habaq?hehe..

dier baca x blog nih?
kalau baca habisla..haha

btw,new hupdate..hehe>>

http://cintailmu89.blogspot.com/

anismelon said...

@iz:hahaha..ayah anis so far sihat alhamdulillah..dye xbace nye..tp kalo bace pon pe salahnye..dye mesti berbangge..ngehehe..

anis akan lawat entry anda..heee..:)

Freaky said...

slmt hari bapa :)

Bro ahmad said...

selamat hari bapa anis..:)

aksara said...

kim salam kat ayah~
our dad are the best in the world.

tamlegend said...

kim salam kat encik zuber...

cik najihah said...

selamat hari bapabuat ayah anis :)

NurIsme Khalid said...

hak ah.baru perasan ur dad sandang beg u..kewl!.....huhuhu....nice.

bersama kak Es said...

mesti En.Zuber bangga dapat anak macam anis kann :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...