Monday, June 27, 2011

Tolong Pandu Dengan Cermat Boleh Tak??

pic cik google

pagi semua..huhu..nie lah akibat suke bertolak dari rumah parents ke tempat keje pagi isnin..ngeeee..nie baru sampai opis..hujan lebat gile kat Kampar..huhu..aku nie tak biasa drive dalam hujan dengan jarak yg jauh..huuuu..so ala kure kure la aku drive tadi..laju sikit la dari kure kure..selalu aku kuar rumah hari isnin pukul 6.50pg..sampai opis b4 kul lapan..rini..na dekat 8.30 baru sampai..huuuu..cam no na jadi pekerja cemerlang nie..weeee..

tambah lambat bile ade pemandu yg tak berhemah..aku nie dah la nak kate berani sangat pon tak..penakut pon tak..datang mencelah celah aku..lagi lah aku takut na laju sikit..dari belakang lagi dah mencelah celah aku yg tak berape nak pro nie..bile kat lampu isyarat..aku duk belakang kete dye..tunggu berape minit dye wat sardin je jalan walhal lampu merah..aku nie geram je tengok dye..ape yg dikejar kan sangat tah..sakit perut gamak nye..kot ye pon jangan bahayakan diri org len..jangan dah pai jadi cam nie baru nak insaf..
pic cik google gak nie

jalan yg aku lalu nie lurus..every week aku balik mesti ade nye lah yg eksiden kat jalan toh..mcm last week..sebelah kiri aku eksiden..jalan depan sikit belah kanan ade eksiden lg..kaye kereta tunda..aku takot..nak bawak laju pai eksiden eksiden..jgn lah ajak aku join same..aku nie pahala tak cukup lagi..dosa bertimbun..

9 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mmg geram ngn pengguna jln raya nie..

kt pon pg td nyaris2 yg byk..bahaya sgguh!

anismelon said...

anis pon same gak..geram je..ingat kite pelumba f1 ke hape..hish..

Bro ahmad said...

Dulu ahmad gila2 bawak keta,,sekarang dah insaf dah...slow2 hihihi hati2 di jalan raya.....:)

aiEz said...

err anis drive elok2 na..^^

Sunah Sakura said...

ni buat jadi takut nak bawak kete ni... huhuhu..

aizamia3 said...

memasing dah lambat, jadi amik kesempatan cilok sana cilok sini.. kalau tak accident ok lagi, kalau accident bertambah sesak jalan..

syieda_joy said...

drive baek2 anis..^_^

blog anis cam laju je loading..dah jadi dah ke tuto tu? ^_^

syarifahsidrus said...

biasanya lepas dah ada accident barulah orang bawak slow2 kan

misz sheyla said...

kdg2 kalau kite hati2 mcm mane pun tetap kena sebab org lain cuai.... x faham..nk sgt cepat sampai sampai tak syg nyawa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...