Thursday, June 23, 2011

Segmen:AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Santai Bersama BEN ASHAARI
segmena hari nie berkaitan hack mengehack okek..nie hack sebab suka je tau..bukan sebab dengki or tak suka..kalo korang nak hack same jom lah klik klik sini..AKU TERINGIN NAK HACK BLOG..

okek..dalam ramai ramai blogger pompan yg pemes lah kan..aku suke dye nie..mynameisname@namee roslan..sebab ape aku suke dye..bukan sebab aku les..tp sebab aku jeles dengan entry entry dye yg santai and main booo je..tak da cover cover..lagian dye baru berblog dah pemes..huuuu..aku tak pemes pemes jugak

pesanan buat beliau..kekal kan sikap ramah anda erk sis namee supaya sume org suke..dah fofular t jgn sombong tau..

15 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

akhirnya dpt join kan??

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

namee, larik..........

Mohd Khairi said...

HACK sini plak!! hehehh

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

Bella Bell said...

namee... dia memang femes pon :)



^^

Sya_Cda said...

tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Bro ahmad said...

rasa nak hack blog ni je...p
tapi tak tau cara hahahaha

bombay said...

hehe..boleh belajar jd hacker nie..:)

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

apik pehe said...

hehe..ader gak segmen gini

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

osHin said...

datang nak hack sini !!! hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...