Tuesday, June 14, 2011

Marie France Bodyline's..boleh tolong kawan sy tak??

ahaaaaa..tadi aku meset meset ngan kawan aku..xabis abis tanye aku dye demok sangat ke..cene na kurus kan badan..na kene buat ape lg..dah macam dye try tp xkuwus kuwus..huuuu..aku pon xtawu na tolong cene..aku pon demok jugak..ngehehe..tapi terkawal lg kot..hahaha..(perasan)..aku xde la wisau sangat sebab aku selalu gak berjogging nie..

yg aku wisaunye..dye cakap dye makan ubat itu..makan ubat ini..ish..aku lak takot dengar nye..before nie ade gak aku suggest itu ini..tp mcm dah melampau lampau lak yg dye try..last last aku cakap ginie kat dye..

"kao nie semua pon kao try..sudah nye mati sbb ubat je nanti.."..mulut aku mmg puake sikit..tp aku xde la maksudkan dgn mati toh..tp btl la..amik ubat itu..amik ubat nie..bukan kite tawu kandungan nye..xberani haku..kebetulan td aku on churp churp aku..ade iklan dari Marie France Bodyline's nie...aku na suruh dye try la..ngeee...Marie France Bodyline's..boleh tolong kawan sy x..hihihi..aku suruh try sebab Marie France Bodyline's nie na sambut ulangtahun penubuhannye..so ade potongan harge kot..asal nye aku xtawu lah berape kan..tp sebab na celeb ulangtahun dye bg harge RM68..bukan mahal pon kan..so agak agak okek xkalo aku suruh kawan aku try..

8 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xslh mncuba..

tp besenya,mcm2 la t dia suggest..wat itu ini..

last2 bukan rm68,leh jd up..

so,cubalah dlu.. =)

anismelon said...

@nuyui:hah..toh la sal..t badan xkuwus kepale yg botak dok fikir na korek duit..haru jugak..ngeee..:)

dwaty said...

diet diet juga... tapi kena ada cara yang betul... jagan makan sesukati ubat2 kurus... takut ada kesan dikemudian hari...

Bro ahmad said...

anis dah slim dah takyah buang duit ya hihihi

Fadzmie Mohamad said...

RM68 tu starting je kot. Mungkin ada kena topup sikit-sikit lepas tu. Tapi apa salahnya keluar sikit kalau nak nampak ok, kan? Kira usaha la tu. :)

Entri Terbaru: laman kerajaan akan diserang penggodam anonymous?

anismelon said...

@dwaty:toh la pasal..dye selagi boleh semua dye na try..hish..pnt nasihat xmo dgr..

anismelon said...

@ahmad:hahaha..kurus la sngt..demok gedempol tawu x..ngeeee..

anismelon said...

@fadzmie:yeke..hurm..xtawu lah kan..kalo dye nak dye pg la t..ngeee..aah xsalah if kuar sikit..heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...