Sunday, June 12, 2011

Segmen:Andai aku ini jutawan .. Blogger

Santai Bersama BEN ASHAARI
salam ahad semua..heeee..anis join segmen abg ben lg..jom join ramai ramai..


kalo lah aku nie jutawan blogger.aku na wat cam nuffnang nie.tolong org.bg duit kat org.hurm.xpon buat satu akaun yg leh dijoin oleh semua blogger yg mane para blogger akan mendapat bonus setiap bulan mengikut terma dan syarat yg ditetap kan..and bonus toh bergantung pd keuntungan yg diperoleh oleh aku lah..si Jutawan blogger nie.konon nye.xpon.setiap ujung taun wat event ke..anjurkan holiday bersame para para blogger ke yg mane bayaran setengah ditanggung oleh aku lah.si Jutawam blogger.ngeee..kire cam family day blogger la.dapat erat kan silaturahim..aku kan epy go lucky..frendly..and semua sumbangan diakaun kan atas name arwah mak aku..okek la nie..ngeee..:p

p/s:berangan jap..baring sambil tangan atas dahi..kaki bersilang...urhhhhh..andainye aku jutawan bloggerrrr..weee

19 comments:

saiazuan said...

hehe menarik tu, gudluck :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

genkconer said...

hehehe,,hmpir sma je kan,,best2,,kalau dpt jum ngan blogger2 lain

Alya Esprézzo said...

hahhah...wah gitu...style ! :D

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawanblogger.html

amirah ahadar said...

menarik! cepat2 la jadi jutawan eyk..n jgn lupa ajak kita kalo nk wt holiday tu..hehe..

http://amy467.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawanblogger.html

Surayah said...

wahhhh best2...
cepat2 lah jadi jutawan yer...

jom terjah saya

http://mssurayah16.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

Bro ahmad said...

anis jadi jutawan bro tumpang senang je hahahaha

Haris Kaito said...

dari blog abg ben.
jom singgah blog sy.
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

suka nya holiday ney .!>.=)

selendang merah said...

lau mcm nie sy doa kn awk berjaya jd jutawan..amin

mas saari said...

tang bonus tu yg best! hehehe..

jom baca angan2 Mas!
http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawanblogger.html

misz sheyla said...

waa...kalau betul kite mau join taw..hehehe

shopping2u said...

dtg lawat2 sini membawa senarai nama

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/senarai-segmen-andai-aku-ini-jutawan.html

shopping2u said...

uit..kte sesaje la anis,xwatpe pun kt umah,lgipun kte mmg keja PA pn hehehe

siti kektus said...

bonus! bonus! bonus! seronok la macam tu, hoho

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

hahha.. wa nak bonus juga.. jangan lupa..

wa baru belajar menaip.. tp nak jadi jutawan juga.. ahakss

http://akuakuakusangpencinta.blogspot.com/2011/06/lari-tajuk-mimpi-jadi-jutawan-blogger.html

Eera Shera said...

salam kenal.wah bagus idea tu... sy pun join segmen ni jugak =)

Eera Shera said...

salam kenal.wah bagus idea tu... sy pun join segmen ni jugak =)

puteri cahaya. said...

nak bonus banyak-banyak! :S jom singgah blog pu3 plak..

http://ainblogger.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

dAk EyTy ThOmeL said...

best n menarik,,,
jom jenguk ety nye simple je....

http://eyty-story.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-aku-ini-jutawanblogger.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...