Sunday, June 26, 2011

Jom Pekena Tosei..

pic cik google..

tadi aku pg lagi kedai mamak tau..dekat Bidor lak..kalo kat sini kedai mamak kat Bidor toh mmg pemes lah..Salim Kari Kepala Ikan..aku selalu pg mmg full lah..cine je ramai..kedai nie betul betul keluar dari tol Bidor..ayah aku selalu makan situ..even dye tau tekak anak anak nye selera lain dye tetap nak bawak..haish..ngeee..

semalam pai pai umah aku cerita kat adik aku sal "roti jantan" toh..gelak gelak la kiteorg..so td pg Salim toh adik aku gatal gatal suruh ayah aku tanye mamak toh ade roti jantan tak..upenye ayah aku tak tawu ape roti jantan toh..haish..kiteorg fikir ayah aku tawu..maklum le rajin benau singgah Salim toh.


ayah:ade jual roti jantan ke..(tanye muke tak bersalah and serious nie tak tau)
mamak:ada..(sambil gelak gelak)..
ayah:macam mana roti jantan??
mamak:roti jantan..ada telur dua..


aku ngan adik batai gelak..kahkahkah...ngeng betol aku ngan adik aku nie..hahaha...lawak lah..nie sume semalam punye kes la nie..ngeeee..walhal ayah aku na makan tosei je..aku mintk roit canai..mamak toh tny roti canai biase ke jantan..hahaha..larat pulak aku na makan roti jantan hari hari..bertambah demok lah haku..

3 comments:

Bro ahmad said...

anis,malam2 buta ni citer makanan pulak...kata nak diet XD...tosai satu..siap hahahaha

Fadzmie Mohamad said...

Haha. Roti jantan memang pehhh! Lagi-lagi time kebulur. Boleh bantai 3 sekali. Haha.

# macam mana nak handle a self-centered person #

ieyza afieyna said...

pernah makn sekali je dulu..
tu pun cicah sardin..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...